Boy olmaz ama kiloya olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Doktora gidin. Eğer hala şans var ise hormon tedavisi verebilir doktor, ancak çok düşük ihtimal var yaş geçmiştir muhtememen. Anne baba boyu kaç?
Annem bana yakın babam da 170-180 arası. Tedaviye bir süre gitti küçükken ama sonra bıraktık. Şimdi de hem annem çalışıyor hem benim gitmeye gönlüm yok.
1.70 - 1.80 arası çok büyük bir boy aralığı, tam boyunu biliyorsanız daha iyi olur.Annem bana yakın babam da 170-180 arası. Tedaviye bir süre gitti küçükken ama sonra bıraktık. Şimdi de hem annem çalışıyor hem benim gitmeye gönlüm yok.
176 hatırlıyorum.1.70 - 1.80 arası çok büyük bir boy aralığı, tam boyunu biliyorsanız daha iyi olur.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Annem bana yakın babam da 170-180 arası. Tedaviye bir süre gitti küçükken ama sonra bıraktık. Şimdi de hem annem çalışıyor hem benim gitmeye gönlüm yok.
Keşke gitseydiniz. Şu yaştan sonra zaten uygulansa bile 5cm fazla etki eder etmez. En iyisi doktora gidin ev imkanları ile genetiğinize müdahale edemezsiniz.
Annende 1.76 babanda 1.76 ise hormonel bir şey var ortada.
Annem 155 falan.Keşke gitseydiniz. Şu yaştan sonra zaten uygulansa bile 5cm fazla etki eder etmez. En iyisi doktora gidin ev imkanları ile genetiğinize müdahale edemezsiniz.
Annende 1.76 babanda 1.76 ise hormonel bir şey var ortada.
Mason Lockwood
Başarılı
Sürekli aynı şeyler yemek zararlıdır.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ergenliğe geç girmiş olabilme ihtimaliniz var mı?
8. sınıfta girdiğime inanıyorum
Olmaz.Akranlarıma göre epey kısayım. Diyorum ki her gün okulda tavuk göğsü+pilav yesem bir katkısı olur mu? Kilo da alamıyorum çünkü.