Suç işleme niyeti olan birisi yine suç işler, bu kadar ılık sucu olup acındırma ve iyi niyet mastürbasyonu yapma.

Anlamanı beklemiyorum. İşin temelini anlamada yoksunsanız yapabileceğim bir şey yok. İyi niyet ile alakası da yok. Cezalandırılmasın demiyorum ben. Yine suç işleyen en ağır cezayı alsın. Olay bu değil. Neyse boş ver.

Anlamanı beklemiyorum. İşin temelini anlamada yoksunsanız yapabileceğim bir şey yok. İyi niyet ile alakası da yok. Cezalandırılmasın demiyorum ben. Yine suç işleyen en ağır cezayı alsın. Olay bu değil. Neyse boş ver.
Bireyin yetiştirildiği ve büyüdüğü çevre dolayısı ile suç işleme ihtimali yüksek olan birisi suç işleyebilir.

Suç işleyecek kişi hür iradesi ile işliyor, olur da birisine tec*v*z ettikleri durumda sırf suçlu kişinin arka planı kötü ise niye suçluya acıyalım sırf yetiştirildiği çevresinden ötürü?

Bireyin yetiştirildiği ve büyüdüğü çevre dolayısı ile suç işleme ihtimali yüksek olan birisi suç işleyebilir.

Suç işleyecek kişi hür iradesi ile işliyor, olur da sana tec*v*z ettikleri durumda sırf suçlu kişinin arka planı kötü ise niye suçluya acıyalım sırf yetiştirildiği çevresinden ötürü?
Hahahah beklediğim yorum geldi. O zaman sana tecavüz edeni de suçlama. Tüm değer yargılarını yıktın dostum. Felsefenin mihenk taşı kabul ediyorum bu tezini.

Hahahah beklediğim yorum geldi. O zaman sana tecavüz edeni de suçlama. Tüm değer yargılarını yıktın dostum. Felsefenin mihenk taşı kabul ediyorum bu tezini.
Duygusal yaklaşıyorsun, suç işleyen birisi savunulmamalı, toplum tarafından dışlanmalı.
Bir topluluğun yaşamına müdahele etmek bireyin değil yetkisi olanın görevidir, peygamber değil bireyiz.

Duygusal yaklaşıyorsun, suç işleyen birisi savunulmamalı, toplum tarafından dışlanmalı.
Bir topluluğun yaşamına müdahale etmek bireyin değil yetkisi olanın görevidir, peygamber değil bireyiz.

Suç işleyen birisine kol kanat gerelim ve onu cezalandırmayalım dediğimi hatırlamıyorum. Yazdıklarımı okursan cezalandırılmasından yanayım bu da bir çeşit dışlama oluyor zaten. Ben sadece temelde onu suçlamıyorum. O, istemediği koşulların bir ürünü olmuş durumda. İnsanlık hastalıklı. Kısır döngü içerisinde hastalık yayılmaya devam ediyor.

Suç işleyen birisine kol kanat gerelim ve onu cezalandırmayalım dediğimi hatırlamıyorum. Yazdıklarımı okursan cezalandırılmasından yanayım bu da bir çeşit dışlama oluyor zaten. Ben sadece temelde onu suçlamıyorum.
O kısmı anladım geç oraları, suçlu olan cezasını çeksin diyorsun.
Kabaca değinmek istediğin husus suçlu kişinin maruz kaldığı koşullar ve bu koşullara müdahele edilerek iyileştirilmesi ve toplum avantajına yararlı birey yetiştirilmesi.
O, istemediği koşulların bir ürünü olmuş durumda. İnsanlık hastalıklı. Kısır döngü içerisinde hastalık yayılmaya devam ediyor.
Her zaman çürük elmalar ve savaşlar olacak ve "kötülük" varlığını sürdürecek.
Sorunu kökten çözmek için ya planlı bir soykırım yapacaksın ya da farklı bir bölgede izole yerleşim alanı kuracaksın, bu kötü döngü bozulmaz kolay kolay.