Definasyon diyetinde her şeyi tartarak yemeyi ve kalorilerine bakmaktan bozuk psikolojim daha da bozuldu. Kendime sabit diyet programı yapayım diyorum. Her gün aynı şeyi yemek te sıkıyor farklı tarifler bulsam da onlarında kalorilerini hesaplamak zorundayım. Şeytan diyor git 10000 kalori ye.
Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Evet hocam gerçekten çok stresli oluyor. Size tavsiyem tartıyı kullanmayı bırakın ve azar azar tartmadan yiyin. Zaten bir süre kalori hesabıyla yaşayınca neyin kaç kalori olduğunu ezberliyorsun.
Definasyon diyetinde her şeyi tartarak yemeyi ve kalorilerine bakmaktan bozuk psikolojim daha da bozuldu. Kendime sabit diyet programı yapayım diyorum. Her gün aynı şeyi yemek te sıkıyor farklı tarifler bulsam da onlarında kalorilerini hesaplamak zorundayım. Şeytan diyor git 10000 kalori ye.
Senin daha önceki açtığın konulardan sorunun kalori hesaplaması değil, 20-30 kalorinin bile hesabını yapman olduğunu düşünüyorum. Mastürbasyon ile vücudundan attığın 3-5 gram proteinin hesabına düşmen bunu tasdikliyor. Mental olarak ilk önce kendini tamamen kilo vermeye hazırlamalı, hiçbir şeyin mükemmel olmayacağını da bilmek zorundasın. Yeri gelebilir öğün atlarsın, yeri gelir canın çok tatlı çeker yersin. Bu gibi durumlarda sonraki öğünlerinden arttırmalı veya kardiyo ile yakmalısın. Biraz psikolojik bir problem seninki. Günlük alman gereken makroları bil, günlük olarak kahvaltını, öğle yemeğini, akşam yemeğini vs. ona göre ye yeter. 3-5 gr az yağ aldın diye yarın sabah ölmeyeceksin.
Son düzenleme:
Kardeşim illa tavuk ve pilav yemene gerek yok. Günlük protein ihtiyacını karşıla ve karbonhidratı istediğin şeyden al. Sadece günlük ihtiyacın olan kalori miktarına dikkat et yeter. Sürekli görüyorum beslenme konusunda konu açıp duruyorsun. Kasılmaya gelemiyorsan ve elit bir sporcu değilsen kendini zorlama. Ben de gündelik beslenmemde sürekli tartı kullanırım fakat bir şeyi tartmak maksimum 1 dakikalık bir iş. Bu kadar sıkmaması lazım.Definasyon diyetinde her şeyi tartarak yemeyi ve kalorilerine bakmaktan bozuk psikolojim daha da bozuldu. Kendime sabit diyet programı yapayım diyorum. Her gün aynı şeyi yemek te sıkıyor farklı tarifler bulsam da onlarında kalorilerini hesaplamak zorundayım. Şeytan diyor git 10000 kalori ye.
Yeni konular
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-