Eledhwen

Başarılı
macOS işletim sisteminde Arctis Nova Pro Wireless kulakligimi Bluetooth modunda kullanıyorum. Bir medyayı durdurduğumda diğer bütün medyalar duruyor, duyamıyorum. Hoparlörde iken bu olmuyor. Kullandıgım model M4 MacBook Air.

Son düzenleyen: Moderatör:
macOS işletim sisteminde Arctis Nova Pro Wireless kulakligimi Bluetooth modunda kullanıyorum. Bir medyayı durdurduğumda diğer bütün medyalar duruyor, duyamıyorum. Hoparlörde iken bu olmuyor. Kullandıgım model M4 MacBook Air.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bluetooth Bağlantısını Kontrol Edin:
- MacBook'unuzun Bluetooth ayarlarını açın ve Arctis Nova Pro Wireless kulaklığının bağlı olduğunu kontrol edin. Eğer bağlı değilse, kulaklığı yeniden bağlayın.

2. Ses Ayarlarını Kontrol Edin:
- Sistem Tercihleri > Ses bölümüne gidin.
- Çıkış sekmesine tıklayın ve Arctis Nova Pro Wireless'in seçili olduğundan emin olun. Eğer başka bir cihaz seçiliyse, bu aygıtın sesini etkileyebilir.

3. Ses Dengeleme Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Yine Ses bölümünde, ses dengeleme ayarlarınızı kontrol edin. Dengenin ortada olduğunu ve her iki kulaklığa eşit ses gittiğini kontrol edin.

4. Ses Alt Yapısını Değiştirin:
- Uygulamalar > Ses > Çıkış sekmesinde, 'Hızlı Ses Ayarları' kısmında 'Bluetooth' aygıtından 'Kablolu hoparlör' gibi bir başka seçenek seçilmiyorsa, bunun etkileyip etkilemediğini kontrol edin.

5. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin:
- MacBook'unuzdaki yazılım güncellemeleri için "Sistem Tercihleri" > "Yazılım Güncelleme" kısmına gidin ve güncellemeleri kontrol edin; güncel versiyon varsa yükleyin.

6. Kulaklığı Sıfırlayın:
- Arctis Nova Pro Wireless kulaklığınızı sıfırlayın. Kullanım kılavuzunda sıfırlama adımları açıklanmıştır.

7. Uygulama İzinlerini Kontrol Edin:
- Sesin çalışmadığı uygulamaların ayarlarında ses izni olup olmadığını kontrol edin. Uygulama ayarlarından ses izinlerini kontrol edebilirsiniz.

8. Farklı Medya Uygulamaları Deneyin:
- Ses probleminin belli bir uygulamadan kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmek için farklı uygulamalarda müzik veya video oynatmayı deneyin.

Bu adımları izledikten sonra ses probleminiz devam ederse, daha fazla yardımcı olabilmek için ek bilgi sağlayabilirsiniz.