Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Hitman oyunun ana karakteri Ajan 47: Bence gerçek anlamda çok gizmeli bir karakter. Yani ne yapacağını tam olarak kesitiremiyorsun çükü çok soğuk biri ama bence içten çok insani bir karakter.

Assassin's Creed 2 oyunundan Ezio: Gerçekten efsane bir karakter denilebilir kendisine. O kendine has karizmasi ve giydiği o ikonik suikastçı kıyafeti bir yana karakterle gerçek anlamda bir bağ kurduğumu söyleyebilirim.

Minecraft oyunundan Steve: Evet, şaşırtıcı gelecek ama Steve de bir karakter. Her ne kadar "bazı insanlar" bunu analayamasa da. Her neyse Steve ile tanışmama aslında çok yeni yeni oluyor çünkü ben oyunu ilk oynadığım zamanlarda karakterden çok oyuna kilitlenmiştim. Steve'i daha sonralardan tanımış ve oyunu çokça seven biri olarak da kendisiyle halen de olan bir bağ kurmuştum.

GTA 5 oyunundan Franklin: Diğer 2 ana karaktere göre her ne kadar biraz sönük kalsa da Franklin, hayatın aslında ne kadar acımasız olduğunu ve daha sonrasında sana daha farklı denilebilecek birkaç kapı açtığını gösterdi ve bu bile beni kendisine sevdirmeye yetti.

GTA 4'ten Niko Bellic: Adam savaş gazisi, binbir zorluk görmüş ve kuzeni Roman tarafından kandırılmasına rağmen Liberty City'yi allayıp pullayıp tezgaha getiriyor Roman onun yanında olmuş. Amerika'ya geldiğinde o yabancılık çektiği his. Kısacası bizden biriymiş gibi o karakter.

Ta ki, Gölgeler Kapısını keşfedene dek...⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀︎ ︎⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀︎ ︎-Gölge