LTSC sürümünün benim için sıkıntılı yanı Microsoft Store bulunmaması.
Yüklemesi çok basit hocam. Ben de LTSC kullanıyorum ve bende yüklü.
LTSC sürümünün benim için sıkıntılı yanı Microsoft Store bulunmaması.
@keireL, ChatGPT de "Yüklenebiliyor ancak resmî değil, kuracağın yazılımlarda lisans sorunu yaşayabilirsin" diyordu. Ben DTS Sound Unbound isimli yazılımı kuruyorum Microsoft Store'dan. HyperX Cloud 3 kulaklığım olduğu için ücretsiz lisans tanımlıyor. Resmî olmayan sürümde belki bu lisans tanımlanamaz diye düşündüm, ChatGPT de aynısını söyledi.
Sizde 2032 yılına kadar aynı sistemde mi kullanacaksınız? Bu kadar ileriyi düşünme bence.@Demorlius, attığınız düz LTSC'yi değil de IoT Enterprise LTSC kurarım belki. Tabii eğer Pro'dan ayrılmak istersem. IoT sürümü 2032 yılına kadar güvenlik güncelleştirmesi alacak.
@keireL, ChatGPT de "Yüklenebiliyor ancak resmî değil, kuracağın yazılımlarda lisans sorunu yaşayabilirsin" diyordu. Ben DTS Sound Unbound isimli yazılımı kuruyorum Microsoft Store'dan. HyperX Cloud 3 kulaklığım olduğu için ücretsiz lisans tanımlıyor. Resmî olmayan sürümde belki bu lisans tanımlanamaz diye düşündüm, ChatGPT de aynısını söyledi.
Bence illaki bir nokta da format atarsınız. Devlet kurumlarında bu kadar çok sene aynı sistemde kalınmıyor. Orta-Uzun süreler için kullanabilirsiniz.@Demorlius, eskisi kadar oyunlarla içli dışlı değilim. Şu anda RTX 3060 sistemim var. Sistemin ömrü bitene kadar kullanırım diye düşünüyordum![]()