Makaleler
9
Herkesin vardır böyle bir oyunu diye tahmin ediyorum. Meraktan açtım neyi sevmiyorsunuz diye.

Ben Assassin's Creed sevmiyorum. Eski oyunları ile sorunum yok ama yeni çıkan oyunlar bana Assassin's Creed oynuyormuşum gibi hissettirmedi. Başka bir RPG oyunu gibiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar kötü olmasa da Resident Evil 4 remake " En iyi Re oyunu müthiş bir şey yaw " tepkileri aldığım ve bitirdikten sonra beklentimin çok çok altında kalan bir oyun oldu.

Souls oyunları (özellikle Elden Ring ve Lies of P), Witcher 3, her türlü Japon oyunu (Çünkü grafik harici hala 80'lerden kalma sistemli oyun yapıyorlar, tabii alacak keriz bol, söğüşle babam gitsin), Assassin's Creed 2, Valorant, Fortnite, Battlefield serisi, GTA 4.

Her ne kadar kötü olmasa da Resident Evil 4 remake " en iyi re oyunu müthiş bir şey ya " tepkileri aldığım ve bitirdikten sonra beklentimin çok çok altında kalan bir oyun oldu.

Beklentiler kötüleştiriyor çoğu oyunu birinin öve öve bitiremediği oyunu oynadığımda çok büyük hayal kırıklıkları yaşayabiliyorum.

Souls oyunları (özellikle Elden Ring ve Lies of P), Witcher 3, her türlü Japon oyunu (Çünkü grafik harici hala 80'lerden kalma sistemli oyun yapıyorlar, tabii alacak keriz bol, söğüşle babam gitsin), Assassin's Creed 2, Valorant, Fortnite, Battlefield serisi, GTA 4.
Souls neden sevmiyorsunuz hocam?