Detaylar
Kim cevapladı?hocam şöyle yazıyor açıkcası hesap benim değil bir arkadaşımızın aslında hesap.
bu hesabı geri alması lazımmış içinde bir sürü fotoğraf vs. var imiş hocam nereye başvurmak lazım acaba.hocam şöyle yazıyor açıkcası hesap benim değil bir arkadaşımızın aslında hesap.
![]()
Son düzenleme:
ne yapmamız lazım hocam.Acele etmeye gerek yok, neredeyse 6 ay süre vermiş. Nedense "meta"dan nerfret ediyorum![]()
Hocam neden askıya aldığıyla ilgili bir durum bir kişi "etiketlendiyse" ki bu benim bir nebze başıma geldi, bilgisayarı değiştirsen bırak eski hesabı kurtarmayı yeni hesap bile açamıyorsun (ülke değiştirmen lazım yani o derece)
Bu arkadaşta öyle bir durum olduğunu sanmıyorum ve metanın istediklerini yaptığınnda hesabı açarlar diye düşünüyorum. Ne yapılması gerektiğini zaten yazmış.
hocam instagram'a girdiğide nereden itiraz edecek.Hocam neden askıya aldığıyla ilgili bir durum bir kişi "etiketlendiyse" ki bu benim bir nebze başıma geldi, bilgisayarı değiştirsen bırak eski hesabı kurtarmayı yeni hesap bile açamıyorsun (ülke değiştirmen lazım yani o derece)
Bu arkadaşta öyle bir durum olduğunu sanmıyorum ve metanın istediklerini yaptığınnda hesabı açarlar diye düşünüyorum. Ne yapılması gerektiğini zaten yazmış.
Hocam Instagram'a girdiğide nereden itiraz edecek.
Teknik olarak onu bilmiyorum hocam, bilen arkadaşlar yazarlar. Google arama yaparakta bulabilirsiniz şu benzeri bir şey yazın "Facebook'ta askıya alınan hesaplara Instagram üzerinden nasıl itiraz edilir" kabi hesabın instagrama "bağlı" olması gerekiyormuş onu belirtmiş zaten, bağlı değilse böyle bir öneri bence sunmazdı.
hocam anlatacak birisi varsa lütfen yazabilir mi?Teknik olarak onu bilmiyorum hocam, bilen arkadaşlar yazarlar. Google arama yaparakta bulabilirsiniz şu benzeri bir şey yazın "Facebook'ta askıya alınan hesaplara Instagram üzerinden nasıl itiraz edilir" kabi hesabın instagrama "bağlı" olması gerekiyormuş onu belirtmiş zaten, bağlı değilse böyle bir öneri bence sunmazdı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-