Instagram Hesabım kapatıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliTasmak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 300
  • Etiketler Etiketler
    instagram

AliTasmak

Uzman
Merhaba. Hesabım çocuk cinselliği tarafından kapatıldı ve hesabımda çocuğa dair hiçbir şey yoktu. İtiraz edilmiyor, bu duruma baktım 700 binden fazla insanın bu konuda mağdur olduğunu gördüm. Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı merak ediyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapay zekanın botuna düştüyseniz yapacak bir şey yok. 1-2 tane aklı zorlu arkadaş şakasına da olsa raporluyor. Bazen tutuyor bazen tutmuyor sonrasında çeşitli banlar yeniliyor. Sonuç olarak yeni cihaz üzerinde farklı bilgilerle yeni hesap açın derim. Eski bilgilerle tekrar aynı banı yiyebiliyorsunuz.

İfadeler: GTR
Hocam sakın aynı cihazla açmayın yeni hesabı yoksa direkt kapanır. Farklı cihazda açın. Ayrıca büyük ihtimalle HWID ban da yediniz o cihazdan. O yüzden yeni açtığınız hesaba giremezseniz uygulamayı klonlamanız lazım. Ben de yaşadım aylar önce aynı durumu.

Hocam farklı hesap kullanabiliyorum şu anda Facebook ve meta hesabım gitmiş burada reklam açan varsa denemek isterim şansımı Facebook üzerinden ben meta verified üzerinden bu işlemi yapamıyorum bana itiraz edilemiyor diyor internette baktım birçok ünlü bu sebebten kapatılmış

Mavi tik alıp canlı destekle konuşun. Türk temsilciler bilgisiz ve yetkisiz oluyorlar ancak önce yardımcı olup olamayacaklarını bir sorun, baktınız çözülmüyor, VPN ile Avrupa'ya bağlanın ve İngilizce konuşarak durumu düzgünce izah edin ve ısrarcı olun.

Hesapta anormal bir şey olmasa bile algoritmaya takılan bir şey olduğunda tak diye kapatıyorlar hesabı.

ingiliz ile konustum avusturyayı denemedim acıkcası onuda deneyeceğim teşekkür ediyorum max aboneliğim var.

Cunku instagram aptal. Yaklasik 6 hesabim boyle gereksiz sebeplerden gitti. Ikisi hakaret, bir tanesini hak ederek yedim, diger ikisi account integrity midir nedir ondan son bir tanesi de cocuk icerigi yuzunden. Gereksiz.

Hesabım için 1500 dolar bandında bir fiyat teklif ettiler açılana kadar da 2 bin dolar fiyat istiyorlar sıkıntı doğrusu aşırı aşırı keşke ulaşmak için bir platform oluştursalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…