2-3 gün önce ben de yasaklandım yaşımın yetmeme sebebiyle, halbuki 5-6 ay sonra 19 olacağım. :D Maildeki bağlantıdan destek kısmına yönlendirdi kimliğimi vb. istedi açılması için bilet gönderdim.

2-3 gün önce ben de yasaklandım yaşımın yetmeme sebebiyle, halbuki 5-6 ay sonra 19 olacağım. :D Maildeki bağlantıdan destek kısmına yönlendirdi kimliğimi vb. istedi açılması için bilet gönderdim.
Bi aralar sohbete 13 sayısının altında bir sayı yazarsanız yaştan şikayet edince kapanıyordu belki sizde de öyle durum olmuş olabilir çok sıkıntılı bir durum

Dün e-postama girdiğimde bu tarz iki maili gördüm. Discord'u aktif kullanan birisi de değilim. Daha önce bu tarz bir olay yaşayan var mı?
Bu verilenlerden hiçbirini de yapmadım.

Destek bileti de oluşturdum onun dışında bir şey yapabilir miyim?

Eki Görüntüle 19016

Eki Görüntüle 19027

Ban yiyen hesap asla açılmıyor 2020 hesabım ban yemişti bundan 1 sene önce yalvardım yakardım dinlemediler.

Banlar açılmıyor veya destek taleplerini umursamıyorlar. 2023 yılı başlarında bir hesabım kapandı ve sebebini bile öğrenemedim. Durduk yere bir gece yarısı arkadaşla mesajlaşırken hesaptan çıkış yaptı ve ban maili geldi. Hesapta bir hack gibi bir durum söz konusu bile değildi. Durduk yere ban yemiştim. Sebebini de öğrenememiştim. Bir de 2021'den beri aralıksız Nitro yeniliyordum. :/

Banlar açılmıyor veya destek taleplerini umursamıyorlar. 2023 yılı başlarında bir hesabım kapandı ve sebebini bile öğrenemedim. Durduk yere bir gece yarısı arkadaşla mesajlaşırken hesaptan çıkış yaptı ve ban maili geldi. Hesapta bir hack gibi bir durum söz konusu bile değildi. Durduk yere ban yemiştim. Sebebini de öğrenememiştim. Bir de 2021'den beri aralıksız Nitro yeniliyordum. :/
Destek talepleri konusunda galiba bi benim şansım yaver gidiyor 😅