Yer
KARTAL/İSTANBUL
Benim yayın açabilen hesabım vardı arkadaşlar ben bu hesabı kızlara verdim para kazanıyorlar şu an kendime yeni hesap açayım dedim takip yayınlamanı katıldım 1 saat falan 2 günde 900 takipçi oldu şaşırdım kaldım 1 k olunca yayın açabilecek hesap ama bir engel yemişim yayınlara mesaj yazamıyorum kısa süreliğine. Nereden geliyor bu takipçiler anlamış değilim. 😂
IMG_0294.webp

Benim yayın açabilen hesabım vardı arkadaşlar ben bu hesabı kızlara verdim para kazanıyorlar şu an kendime yeni hesap açayım dedim takip yayınlamanı katıldım 1 saat falan 2 günde 900 takipçi oldu şaşırdım kaldım 1 k olunca yayın açabilecek hesap ama bir engel yemişim yayınlara mesaj yazamıyorum kısa süreliğine. Nereden geliyor bu takipçiler anlamış değilim. 😂Eki Görüntüle 1606

Skibidi toilet kesitleri atarsan 1M takipçi garanti.

Benim yayın açabilen hesabım vardı arkadaşlar ben bu hesabı kızlara verdim para kazanıyorlar şu an kendime yeni hesap açayım dedim takip yayınlamanı katıldım 1 saat falan 2 günde 900 takipçi oldu şaşırdım kaldım 1 k olunca yayın açabilecek hesap ama bir engel yemişim yayınlara mesaj yazamıyorum kısa süreliğine. Nereden geliyor bu takipçiler anlamış değilim. 😂Eki Görüntüle 1606

Ne demiş atalarımız üzümü yee bağını sorma.
Sizi de tebrik ediyorum.