Benim yayın açabilen hesabım vardı arkadaşlar ben bu hesabı kızlara verdim para kazanıyorlar şu an kendime yeni hesap açayım dedim takip yayınlamanı katıldım 1 saat falan 2 günde 900 takipçi oldu şaşırdım kaldım 1 k olunca yayın açabilecek hesap ama bir engel yemişim yayınlara mesaj yazamıyorum kısa süreliğine. Nereden geliyor bu takipçiler anlamış değilim.
Detaylar
Kim cevapladı?Tiktok vs platformlarda takipçi elde etmek YouTube gibi zor değildir ama yinede 2 günde 900 hızlı bir başlangıç.
TikTok vs platformlarda takipçi elde etmek YouTube gibi zor değildir ama yine de 2 günde 900 hızlı bir başlangıç.
Sağ ol hocam.
Devamında hesap otomatik askıya vs alınabilir, açılıyor zaten geri.
Devamında hesap otomatik askıya vs alınabilir, açılıyor zaten geri.
Evet evet cezalar gelmeye başladı hocam yorum engeli ve takip engeli yedim kimsenin canlı yayının da yorum atamıyorum ve kimseyi takip edemiyorum.
Geçer yakın zamanda.Evet evet cezalar gelmeye başladı hocam yorum engeli ve takip engeli yedim kimsenin canlı yayının da yorum atamıyorum ve kimseyi takip edemiyorum.
Üzümü ye bağını sorma hocam.
Benim arkadaşlarım bile 1 haftada 4K yapmıştı. Sonsuzluğa kaydıran TikTok kitlesinde normal.
Benim yayın açabilen hesabım vardı arkadaşlar ben bu hesabı kızlara verdim para kazanıyorlar şu an kendime yeni hesap açayım dedim takip yayınlamanı katıldım 1 saat falan 2 günde 900 takipçi oldu şaşırdım kaldım 1 k olunca yayın açabilecek hesap ama bir engel yemişim yayınlara mesaj yazamıyorum kısa süreliğine. Nereden geliyor bu takipçiler anlamış değilim.Eki Görüntüle 1606
Skibidi toilet kesitleri atarsan 1M takipçi garanti.
B
ByeRED
Ziyaretçi
Benim yayın açabilen hesabım vardı arkadaşlar ben bu hesabı kızlara verdim para kazanıyorlar şu an kendime yeni hesap açayım dedim takip yayınlamanı katıldım 1 saat falan 2 günde 900 takipçi oldu şaşırdım kaldım 1 k olunca yayın açabilecek hesap ama bir engel yemişim yayınlara mesaj yazamıyorum kısa süreliğine. Nereden geliyor bu takipçiler anlamış değilim.Eki Görüntüle 1606
Ne demiş atalarımız üzümü yee bağını sorma.
Sizi de tebrik ediyorum.