13021

Deneyimli
Arkadaşlar bende iPhone yok. Android'den açtım hesabı girmiyor hiçbir yere hesap. Girmeye çalışınca iOS 12 yükseği bir aygıt kullanın veya Apple.com'a gidin diyor. Apple.com'a gidiyorum. Orada da her şeyi yapıyorum fakat contuine dememe rağmen gitmiyor. Öyle kalıyor cidden çok sinir bozucu durum. Ne yapmam gerek forumlarda gezindim cevabını bulamadım. En son çıkacağım abonelikten yeminle.

Arkadaşlar iptal mi eetsem ne yapsam?

Son düzenleme:
Apple'ın makalelerine baktınız mı?

Apple'ın makalelerine baktınız mı?
Hocam baktım da direkt Apple hesabıyla hiçbir yere giriş yapılmıyor. Cidden sinir edici bir durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İptal et çünkü bu sorunun gerçekten bir çözümü yok. Apple ürünlerini apple cihazınız yoksa kullanmanızı önermem.

Vallahi çıkacağım hocam da bunun gibi uygulama öneriniz var mıdır?
YouTube'u çok kullanıyorsanız YT Music mantıklı gibi çünkü hem reklamsız YouTube hem de müzik uygulaması.
YouTube'u pek kullanmıyorsanız Spotify diyebilirim yani pek bir uygulama gelmiyor aklıma.

Bende saçma sapan bir nedenden hesabımı kaybetmiştim. Farklı hesap açıp öyle kullanıyorum çünkü Apple müziğin ses kalitesine kullandığım hiçbir program yaklaşamadı.

Arkadaşlar bende iPhone yok. Android'den açtım hesabı girmiyor hiçbir yere hesap. Girmeye çalışınca iOS 12 yükseği bir aygıt kullanın veya Apple.com'a gidin diyor. Apple.com'a gidiyorum. Orada da her şeyi yapıyorum fakat contuine dememe rağmen gitmiyor. Öyle kalıyor cidden çok sinir bozucu durum. Ne yapmam gerek forumlarda gezindim cevabını bulamadım. En son çıkacağım abonelikten yeminle.

Arkadaşlar iptal mi eetsem ne yapsam?
Ben desteği arayıp aynı sorunu çözmüştüm, şansını dene.