180 gün süresi var.Bunu maksimum ne zaman içinde yapmam lazım? 2-3 haftaya kadar yeni kimlik elimde olabilir. Sıkıntı olur mu 1 aya kadar maksimum uzasa o zaman tekrar yüklesem?
Detaylar
Kim cevapladı?İskenderBüyük
Uzman
o 180 gün şeyi çıkmıyor ama selfie doğrulamasını yaptım. uzun süre sonra kimlik atınca bot sanmaz dimi oto Red felan atmaz
birde doğum tarihi uyumsuz olsa sorun yaratır mı
Hangi vpni öneriyorsun?senin kullandığın vpn ne ?
Kimliğin resmini kaliteli bir telefon kamerasıyla çek.Kimlikteki bilgilerin doğru okunduğundan emin ol.Benim kimlikteki resmim çok öncesine ait.Yüklediğim selfie ise şimdiye ait.Bu bana sorun yaratmadı.Ama ip ban yediğim için sürekli hesap kapanıyor.Şimdiye kadar 3 kere açtım son 1 haftada.180 gün süresi oluyor itiraz etmek için.O ekranda zaten yazması lazım.@sherlock, @senuzulme, dostlarım bende aynı durumdayım kimliğimi attım kabul etmediler. Kimlik çipli ama fotoğrafım yok onda ve doğum tarihi hesaptaki tarih ile aynı değil. Çipli kimlikte fotoğraf yok. Ona rağmen attım arkadaşa verilen hatanın aynısını verdi banada. Ne yapmam lazım?
İskenderBüyük
Uzman
Hangi VPN'i öneriyorsun? Senin kullandığın VPN ne?
Kimliğin resmini kaliteli bir telefon kamerasıyla çek. Kimlikteki bilgilerin doğru okunduğundan emin ol. Benim kimlikteki resmim çok öncesine ait. Yüklediğim selfie ise şimdiye ait. Bu bana sorun yaratmadı. Ama IP ban yediğim için sürekli hesap kapanıyor. Şimdiye kadar 3 kere açtım son 1 haftada. 180 gün süresi oluyor itiraz etmek için. O ekranda zaten yazması lazım.
Doğum tarihi farklı mıydı?
Hayır
@senuzulme buraya yeni kaydoldum. Allah rızası için yardım edin. Bugün (12 Aralık) akşam 20 gibi telefondan Instagram uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyecektim. Öylesine. Sonra Safari'den Instagram hesabıma giriş yaptım SMS kodla giriş yaptım. 20:03 Safari giriş saatim. Daha sonra 20:33 saatinde Instagram'dan mail gelmiş görmedim. Gördüğüm saat 22 civarıydı. Görselide ekledim. Sonra girdim önce e posta doğrulaması istedi onay kodu geldi e postaua yaptım selfie yükle dedi o anki halimle direkt fotoğraf çektim attım. Sonra cep telefonu sms doğrulaması istedi onu da yaptım ardından kimlik istedi onu da gönderdim. Saatler sonra 00:36 da Gönderdiğiniz fotoğraflı kimlik belgesi kabul edilmedi diye mail geldi. Sonra tekrar yeni bir kimlik fotoğrafımı yeniden çekip yükledim. Yine 12 Aralik 2025 tarihinde bir itirazda bulundun. Ekranı geldi. Ne yapacağımı bilmiyorum 2019 dan beridir kullandığım hesap. Yardım ediniz.
[email protected] buraya mail bile attım.
[email protected] buraya mail bile attım.
Dosya Ekleri
@laumud cihazındaki başka bir hesap, kişisel hesabını etkilemiş görünüyor. Zaten itiraz etmişsin, sonucu beklemen gerek. En geç 2 iş günü içerisinde açıklanır.
Olur da itiraz kabul edilmez ve hesabın kapatılırsa, Facebook veya Instagram üzerinden mavi tik alıyorsun, konu ile ilgili İngilizce destek talebi oluşturuyorsun. Canlı desteğe durumunu tane tane izah ediyorsun. Bu hesabın kişisel hesabın olduğunu ve herhangi aykırı bir davranışta bulunmadığını mutlaka ekle. Kişisel hesapları genelde açıyorlar geri.
Olur da itiraz kabul edilmez ve hesabın kapatılırsa, Facebook veya Instagram üzerinden mavi tik alıyorsun, konu ile ilgili İngilizce destek talebi oluşturuyorsun. Canlı desteğe durumunu tane tane izah ediyorsun. Bu hesabın kişisel hesabın olduğunu ve herhangi aykırı bir davranışta bulunmadığını mutlaka ekle. Kişisel hesapları genelde açıyorlar geri.
Çok teşekkür ederim gelişmeler olunca buraya yazdığımda yardımcı olursanız sevinirim.@laumud cihazındaki başka bir hesap, kişisel hesabını etkilemiş görünüyor. Zaten itiraz etmişsin, sonucu beklemen gerek. En geç 2 iş günü içerisinde açıklanır.
@laumud cihazındaki başka bir hesap, kişisel hesabını etkilemiş görünüyor. Zaten itiraz etmişsin, sonucu beklemen gerek. En geç 2 iş günü içerisinde açıklanır.
Merhaba hocam 3 4 gün önce hesabım kapatıldı, arkadaşımın öne çıkarılanlarına bakarken bir anda askıya alındı kimliğim ve fotoğrafımıda kabul etmedi direkt kapatıldı. Canlı desteğe ulaşmak için tik zorunlu mu?
Evet, zorunlu. Bazı hesaplarda ilk ay 16,99 TL.Merhaba hocam 3 4 gün önce hesabım kapatıldı, arkadaşımın öne çıkarılanlarına bakarken bir anda askıya alındı kimliğim ve fotoğrafımıda kabul etmedi direkt kapatıldı. Canlı desteğe ulaşmak için tik zorunlu mu?
Yeni konular
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-