Instagram Hesap çalınmış olabilir mi?

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Tarayıcıdan kullanıyorum genelde, reels kısmına girince aşağıdaki ekran çıktı ve devam et dedim. Giriş yapılamadığını söyledi, sonrasında güvenlik kısmından cihazlara bakınca 19 dakika önce Windows üzerinden farklı cihaz girdiğini gördüm fakat e-posta gelmedi veya çalınan hesaplarım yok.

Hesabımda farklı bir hareketlilik yok, sadece reels kısmına girince bu ekran çıktı ve cihazlar kısmında farklı Windows cihaz vardı. Şifreyi değiştirdim. Authenticator var zaten.

Merhabalar, eğer bilmediğiniz bir cihaz varsa şifre sızdırılmış olabilir. Eğer IP aynı ise sıkıntı yok. Şifreyi değiştirin, yeni şifreyle giriş yapın, tanımadığınız bir Windows cihaz ise cihazdan çıkış yapın. Şifrenizi değiştirmişsiniz. İyi olmuş.

Eğer ki vpn kullanıyorsan normal olabilir. Bende de çıkıyor her vpn açtığım zaman. Şifreyi değiştirdikten sonra fazla telaş emtmene gerek kalmaz.

IP bilgisi yoktu, hesabın çalınması sorun değil fakat maillerim ve Instagram hesabımda 2AD gibi güvenlik önlemleri aktif, bana e-posta veya bildirim gelmedi hiç. Bug olduğu için giriş yapmama rağmen tekrardan giriş yapmamı istemiş ve ben tekrardan giriş yapınca ayrı cihaz olarak eklenmiş olabilir mi?

Arkadaşlar aynı sorunu yine yaşadım, reels sekmesine girince aşağıdaki ekran çıkıyor yine:

Önceden giriş yapmışım ve şu an giriş yapmamışım olarak gözüküyor yani, bu sadece reels kısmında oluyor. Kullanıcı adımı seçip devam et dediğimde giriş yapılamadığını söylüyor.

Bu ekran geldikten sonra yine cihazlar kısmına gittim ve yine Windows cihazı eklendiğini gördüm, büyük ihtimal bug.

Windows eklendi dediğiniz gibi, bazen bazı sosyal medya uygulamaları, giriş yapamamasına rağmen cihazı ekleyebilir.

Eğer bir süphe hissediyorsanız direk şifre değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…