cemkaraca

Yetkin
Merhaba.

Elimde bir oyun hesabi var, satmak istiyorum. Hangi sitede satış gerçekleştirebilirim? En iyisi hangisi? GameSatış, Kabasakal, İtemsatış vb. Hepsi kimlik doğrulaması mi istiyor hesap acarken?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbiri. Hesabını satarsın çocuğun biri alır hile yapar banlatır sonra aracı kuruma gider bu hesap banlandı, şifresi değiştirildi para iadesi istiyorum der. Firma o iadeyi yapar sonra da size aldığınız parayı iade etmenizi ister etmezseniz de dava etmek ile tehdit eder.

Steam hesap alım-satımının yasak olduğunu ve elimde patlama ihtimalini bilerek, zamanında eski Steam hesabımı GameSatış üzerinden vermiştim, sorun yaşamadım.

Hiçbiri. Hesabını satarsın çocuğun biri alır hile yapar banlatır sonra aracı kuruma gider bu hesap banlandı, şifresi değiştirildi para iadesi istiyorum der. Firma o iadeyi yapar sonra da size aldığınız parayı iade etmenizi ister etmezseniz de dava etmek ile tehdit eder.
Bunun gerçekleşme ihtimalinin bile olması çok korkunç. Bu yaşımda çocuklar ve dava ile uğraşmak gençliğime ve geleceğime çok fazla zarar verirdi. Uyarınız için teşekkürler. Satmaktan vazgeçtim.

Bunun gerçekleşme ihtimalinin bile olması çok korkunç. Bu yaşımda çocuklar ve dava ile uğraşmak gençliğime ve geleceğime çok fazla zarar verirdi. Uyarınız için teşekkürler. Satmaktan vazgeçtim.
Denk gelirseniz bir arkadaşınıza satarsınız en kötü. Ben Valorant hesabımı iki katlı waffle karşılığînda verdim.

Merhaba,

İtemSatış Oyuncu Pazarı, Hesap, Item ve Oyunlar | İtemSatış Oyuncu pazarımızda ilan oluşturabilirsiniz.

İlan satışı hakkında detaylı bilgi almak için yardım merkezimizdeki "ilan satışı" başlıklı içerikleri inceleyebilir veya 7/24 canlı desteğimize bağlanabilirsiniz.

Saygılarımızla.
Merhaba,

Kimlik doğrulama sisteminiz var mı? En azından parayı çekebilmek için şart mı?

Merhaba,

Kimlik doğrulama sisteminiz var mı? En azından parayı çekebilmek için şart mı?
Merhaba,

Bu sektörümüzdeki her güvenli sitede olması gereken bir zorunlu güvenlik doğrulamasıdır. Kara paranın aklanmasına karşı mücadele, MASAK ve BDDK düzenlemeleri gereği web sitemizde yapılan alışverişleri ve kullanıcı bilgilerini kayıt altında tutmak zorundayız. Ayrıca olası bir adli süreç veya emniyet araştırması durumunda bu bilgileri paylaşmakla yükümlüyüz.

Sunucularımız Türkiye içerisinde olup, kişisel bilgileriniz T.C. Emniyet ve Savcılık makamları hariç, hiçbir kişi veya kurumla asla paylaşılmamaktadır.

İlan eklemek için kimlik doğrulama şart değildir. Fakat satış yaptıktan sonra parayı çekebilmek için doğrulama yapmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla.