Hiç cinnet geçirdiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 488
Aile evinde kaldığım için bir kere geçirdim.

Normalde sakinim ve hiç kolay sinirlenmem
Kendimi kontrol edebilirim ama bir anım hariç. O anda o şeyi elime almıştım işimi halledecektim o kişiye karşı ama orada da kendimi kontrol edebildim

Son düzenleme:
Normalde sakinim ve hiç kolay sinirlenmem
Kendimi kontrol edebilirim ama bir anım hariç. O anda çekmecedekini almıştım sıkacaktım o kişiye ama orada da kendimi kontrol edebildim
Merak ettim, o kişi tanıdığınız birisi miydi?

Son düzenleme:
Arkadaşımı merdivenden fırlatmıştım. Merdiven de böyle 30 basamak bir şey. O an aşırı sinirliydim.

Cinneti basit bir öfke patlaması olarak düşünmemek lazım adı üstünde cinnet. Akıl gidiyor direkt öldürmeye hamle yapıyorsun.

1 kere başıma geldi okulda yıllar önce. Normalde sevdiğim arkadaşım ama laubali hareketler yapıyor herkesi zorbalıyordu şaka amaçlı hafif tokat attı o anda kan beynime sıçradı. Ayıranları da dövmüşüm haberim yok tokatı atanın dudağı falan patlamıştı o esnada her yer kararıyor sadece tek 1 görüntü oluyor o da o çocuk. Yani iyi ki açık alandayız da kapalı alanda değiliz mazallah elimize bir şey geçse hayatımız biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…