Sıcak bir gündeydik, sabahın köründe okula gidiyordum. Otobüs kapıları erkenden açınca durdu sanıp indim. Ama durmamış :D. Neyse ki aşırı yüksek hızla gitmiyormuş, bir iki sıyrıkla atlattım. Biraz daha hızlı olsaydı ağır yaralanabilirdim ancak ucuz kurtuldum. İşin üzücü tarafı kimse bir şey oldu mu diye bile bakmadı.

Bizim burada bayır var onun dışında 4 yol ortada birleşiyor. Benim en az 7-8 yıllık arkacımızın verdiği bisiklet vardı ne freni var ne başka bir şey. Başladım bayırdan aşağı inmeye tam yolun buluşma kısmında, ben geçtim hemen ardımdan dodge as 950 geçti. Ne kamyon benim geldiğimi ne de ben kamyonun geldiğini göremezdim 2 tane kör nokta var.

Göbekte motor kazası yaşadım. Ortalama 80 ile düz yolda gidiyorum o sırada göbekteki bir araç trafik lambasına uymadı ve solda bana çarptı. Ayak bileğim çıktı diz kapağı çıktı ve kafamda kask olmasına rağmen şiddetli bir şekilde kaldırıma vurduğum için kısa süreli körlük yaşadım.

25 Temmuz 2022, hayatımı ve kariyerimi mahveden trafik kazası günüm, Anti depresan almaya gidiyordum, psikiyatri hastanesine şükür akli dengem yerim de, sadece yaşadıklarım geçmişte çocukluk tramvaları kız olayları vs vs.

İlk başta otobüse bindim Adana Büyükşehir Belediye otobüsüne sonrasın da, gideceğim yeri söyledim o geçmez buradan direk karşıya geç dedi şoför, ben de otobüsün önünden çıktım hız sınırı 60-70'di sağıma soluma baktım araç yoktu, otobüsün önünden adımımı atar atmaz 120 kmh ile ehliyetsiz pikap çarptı bana, hava da takla attım kafatasım kırıldı, beyin kanaması geçirdim dalağım da 5 cm yırtık vardı, iç kanama da geçiriyordum aynı zaman da, aileme doktorlar %50 %50 şansı demişler, 48 saat yoğun bakım da yatıp 1 hafta hastane de yattım, tabii o zamanlar futbolcuydum, kazadan sonra 4-5 ay da toparlandım depremi yaşadık sonra kız meseleri falan her şey üst üste geldi, şükür yaşıyorum tabii. Tekrardan spora başlamış bulunmaktayım ve en kısa süre de geri sahalara dönmeyi planlıyorum sağlığıma kavuşalı 1 sene oldu 1 sene çok kötüydü, şükür hiçbir şeyim kalmadı.

Kız meselesi de kaza depremden sonra gelince her şey kötüye gitmişti kilo aldık vs şimdi toparlamaya çalışıyorum hayatım boyunca yalnız olmuştum, o kız girene kadar sonra o çıkınca bayağı bir afalladım çok şükür 1 senedir de konuşmuyoruz, kendime yavaş yavaş geliyorum psikolojik olarak.

İlaçlar ritm bozukluğu yapmıştı ve kardiyolog en yüksek dozda ritm bozukluğu ilacı vermesine rağmen neredeyse hiçbir düzelme olmadı. İki kez "felç" olabilirsin dedi, kullandığım ilaçları bıraktım ve ritm bozukluğu tamamen düzeldi. Ve ardından yavaş yavaş ritm bozukluğu için verilen ilacı bıraktım ve şimdi tamamen sorunsuz.

Sadece birkaç ay önce milim farkla tramvay çarpıyordu bana, en net ölümden döndüğüm an odur. Peki siz hiç ölümden döndünüz mü?

Deprem zamanı evden çıkarken anahtarı kapıda kırdım heyecandan, dedemle bir bakıştık :).

Ek olarak küçükken bisikletle 1.5 metrelik yerden atlıyabileceğime inanıyordum. Halen tek kaşımın yarısı yok

Bir kere börek yiyorduk dışarıda, sene 2018 di çok iyi hatırlıyorum, tam tarihini bile hatırlıyorum 23 Nisan 2018 di, hızlı yerken börek ağzıma takılmıştı ama öyle basit bir şey değil nefes boruma kadar kaçmıştı boğuluyordum en son restoran sahibi geldi (kimse yardım istememesine rağmen geldi iğrenmedi başkası olsa yapmazdı helal olsun valla) kurtardı beni, o adam sayesinde hayattayım belki de :D