25 Temmuz 2022, hayatımı ve kariyerimi mahveden trafik kazası günüm, Anti depresan almaya gidiyordum, psikiyatri hastanesine şükür akli dengem yerim de, sadece yaşadıklarım geçmişte çocukluk tramvaları kız olayları vs vs.
İlk başta otobüse bindim Adana Büyükşehir Belediye otobüsüne sonrasın da, gideceğim yeri söyledim o geçmez buradan direk karşıya geç dedi şoför, ben de otobüsün önünden çıktım hız sınırı 60-70'di sağıma soluma baktım araç yoktu, otobüsün önünden adımımı atar atmaz 120 kmh ile ehliyetsiz pikap çarptı bana, hava da takla attım kafatasım kırıldı, beyin kanaması geçirdim dalağım da 5 cm yırtık vardı, iç kanama da geçiriyordum aynı zaman da, aileme doktorlar %50 %50 şansı demişler, 48 saat yoğun bakım da yatıp 1 hafta hastane de yattım, tabii o zamanlar futbolcuydum, kazadan sonra 4-5 ay da toparlandım depremi yaşadık sonra kız meseleri falan her şey üst üste geldi, şükür yaşıyorum tabii. Tekrardan spora başlamış bulunmaktayım ve en kısa süre de geri sahalara dönmeyi planlıyorum sağlığıma kavuşalı 1 sene oldu 1 sene çok kötüydü, şükür hiçbir şeyim kalmadı.
Kız meselesi de kaza depremden sonra gelince her şey kötüye gitmişti kilo aldık vs şimdi toparlamaya çalışıyorum hayatım boyunca yalnız olmuştum, o kız girene kadar sonra o çıkınca bayağı bir afalladım çok şükür 1 senedir de konuşmuyoruz, kendime yavaş yavaş geliyorum psikolojik olarak.