Makaleler
12
Yer
Çorum
High Power 500W 80+ PSU, Teknobiyotik'te 1.199 TL'ye satılıyor. Giriş-orta seviye sistemlerde iş görür diye düşünüyorum. 12V kanalında 50W'lık bir kayıp var mış. Aerocool VX almaktan iyidir en azından.

High Power 500W 80+ PSU, Teknobiyotik'te 1.199 TL'ye satılıyor. giriş-orta seviye sistemlerde iş görür diye düşünüyorum. 12v kanalında 50W'lık bir kayıp var mış. Aerocool VX almaktan iyidir en azından.

Hocam Aerocool'a öyle demeseydiniz iyiydi. Forumdak ibazı kullanıcılar üzülebilir(!).

Marka genellemesi yapmadım hocam, VX serisi kötü. Sırf mecburiyetten alınıyor genelde. Üzülmezler o yüzden😅
Mesajı okurken göz göze geldik.
IMG_20240409_193647.webp

Isin ozunde VXP ile aralarinda dikkate deger fark olmadigi var. Biri kotu, digeri iyi degil yani. Hangisi alinirsa alinsin pek fark olmayacaktir, fiyat da pek avantajli sayilmaz HPQ serisi PSU icin.

1 yil once su PSU'yu 29 dolara aldigimi hatirliyorum, 37 dolara pek avantajli diyemem.
Biraz bakındım ama 1.200 TL'ye fark yaratacak bir PSU bulamadım açıkçası hocam. O yüzden paylaşmak istedim.

Dolar fiyatını karşılaştırmayı da pek mantıklı bulamadım açıkçası. Düz 1.200 TL işte, aynı fiyata daha iyi model bulamadım ben.

Aerocool VX ile pek hoş anılarım olmadı, 400W modelini kullanmıştım. O yüzden pek sıcak bakamıyorum ona.

Biraz bakındım ama 1.200 TL'ye fark yaratacak bir PSU bulamadım açıkçası hocam. O yüzden paylaşmak istedim.

Aerocool VX ile pek hoş anılarım olmadı, 400W modelini kullanmıştım. O yüzden pek sıcak bakamıyorum ona.

Şahsen sağlam buldum 600W'lık modeli. Zamanında GTX 560 Ti gibi yanında trafo gerektiren bir kart ile kullandım. Hiç üzmedi beni. Ama kart üzdü orası ayrı (yandı).