UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumalara sahip, iç malzeme kalitesi ortalama sanırım. Ayrıca Tayvan malı kapasitörler kullanılmış. Ortalamadır. C kısmında yer alabilir ama belki b olabilir fakat tartışılır. Sistem emanet edilir bu arada, öyle yarı yolda bırakmaz.

Sisteminizi de belirtirseniz daha iyi olur, değiştirilmeli mi yoksa kullanılır mı söyleyebiliriz. Bir de akım korumalı priz varsa sıkıntı çıkartmaz sanırım. İyi-Orta arasında bir güç kaynağıdır.

UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP korumalara sahip, iç malzeme kalitesi ortalama sanırım. Ayrıca Tayvan malı kapasitörler kullanılmış. Ortalamadır. C kısmında yer alabilir ama belki b olabilir fakat tartışılır. Sistem emanet edilir bu arada, öyle yarı yolda bırakmaz.

Sisteminizi de belirtirseniz daha iyi olur, değiştirilmeli mi yoksa kullanılır mı söyleyebiliriz. Bir de akım korumalı priz varsa sıkıntı çıkartmaz sanırım. İyi-orta arasında bir güç kaynağıdır.

Korumaları olduğunu nereden öğrendiniz hocam High Power sitesinde göremedim bende?

Sisteme bağlı bro, 600 700 watt çeken bir sistemin yoksa sorun yaşamazsın.

700 watt çeken bir sistemde nasıl bir problem çıkartır?

Korumaları olduğunu nereden öğrendiniz hocam High Power sitesinde göremedim bende?

700 watt çeken bir sistemde nasıl bir problem çıkartır?

12v kanalından 750 watt verebilse de diğer kanallardan da güç veriyor. 5V kanalından 100 watt verse 12v kanalından tahminen 600 watt civarı güç verebilir en fazla. 750 watt sadece ekran kartı ve işlemci için ayırmıyor yani. Bütün PC donanımlarına, aksesuarlarına PSU güç veriyor.
Sisteminizi belirtirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim.

O güç kaynağının satıldığı sitelerde açıklamada belirtiliyor. Ben Teknobiyotik'ten baktım.

https://www.teknobiyotik.com/high-p...ySgFx5lQVOeWCjif6RVcovLTRrO1uraYHrTdvtDd4W26L