Doğrudur, kullanmadım o yüzden yorum yapmadım ama raili güzel duruyor.
Cratos bence daha iyi bir model hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Andar Han 69
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu PSU'nun o tier listte olması mümkün değil, neredeyse bir buçuk yıldır güncellenmeyen bir liste ve oradaki düz Performance GD. O modelin de yapi olarak Cratos'tan geride olduğunu biliyoruz zaten.
Kıyas için elde başka bilgi var mı ki?
Kıyas için elde başka bilgi var mı ki?
rohleder00
Başarılı
Cratos'a baktım da 5.0 imiş, 12VHPWR kablosu sorun yaratır mı? 5.1 böyle bir sorundan ötürü galiba çıkmıştı? Bilginiz var mı?Cratos varken High Power'la aksiyona girmeye gerek yok.
Andar Han 69
Üstün
- Makaleler
- 4
@rohleder00, kablo sorunu en çok RTX4090'ı etkilemişti. Onda da düzgün oturtulduğundan emin olunduğunda risk gayet düşük oluyor. Ama ekstra güvenlik her zaman daha iyidir tabii. Lakin bu modelin yapisı nasıldır? Benim elimde bir veri yok.
@Oreki eğer bir ara uğrarsa, belki onda bu model hakkında bir bilgi olabilir.
@11544, ifadem biraz ters anlaşılmış olabilir. Amacım yalnızca biraz daha bilgi edinmek ve benim de bir süredir merak ettiğim modellerden biri.
Konudaki model HP1 S2850GD-F12S olmalı. Tayvan kapasitör bilgisi mevcut, korumalar da kağıt üstünde bu seviyedeki modellerde çoğunlukla benzer oluyor. Ama zannımca ikili kıyasta, biraz daha fazla bilgi olsa daha iyi olur.
@11544, ifadem biraz ters anlaşılmış olabilir. Amacım yalnızca biraz daha bilgi edinmek ve benim de bir süredir merak ettiğim modellerden biri.
Konudaki model HP1 S2850GD-F12S olmalı. Tayvan kapasitör bilgisi mevcut, korumalar da kağıt üstünde bu seviyedeki modellerde çoğunlukla benzer oluyor. Ama zannımca ikili kıyasta, biraz daha fazla bilgi olsa daha iyi olur.
Son düzenleme:
Araştırmaya devam ediyorum zaten hocam. Yeni bir bilgi edinirsem etiketlerim, iyi sosyaller@rohleder00, kablo sorunu en çok RTX4090'ı etkilemişti. Onda da düzgün oturtulduğundan emin olunduğunda risk gayet düşük oluyor. Ama ekstra güvenlik her zaman daha iyidir tabii. Lakin bu modelin yapisı nasıldır? Benim elimde bir veri yok.
Konudaki model HP1 S2850GD-F12S olmalı. Tayvan kapasitör bilgisi mevcut, korumalar da kağıt üstünde bu seviyedeki modellerde çoğunlukla benzer oluyor. Ama zannımca ikili kıyasta biraz daha fazla bilgi olsa daha iyi olur.
rohleder00
Başarılı
Cratos'u sipariş ettim. 4090'ım yok ama ileride belki 5000 serisi bir şey alabilirim. Ekstra güvenlik nasıl alabilirim bu konuda bu bir soru işareti ama umarım öyle bir sorun yaşamayız.@rohleder00, kablo sorunu en çok RTX4090'ı etkilemişti. Onda da düzgün oturtulduğundan emin olunduğunda risk gayet düşük oluyor. Ama ekstra güvenlik her zaman daha iyidir tabii. Lakin bu modelin yapisı nasıldır? Benim elimde bir veri yok.
Katkıları için herkese teşekkürler.
Hocam ups almak dışı bir önlem aklıma gelmiyor.Cratos'u sipariş ettim. 4090'ım yok ama ileride belki 5000 serisi bir şey alabilirim. Ekstra güvenlik nasıl alabilirim bu konuda bu bir soru işareti ama umarım öyle bir sorun yaşamayız.
cratosu aldığın zamandan bu yana herhangi bir sıkıntı yaşadın mı hocam?Bende almayı düşünüyorum almalı mıyım?Cratos'u sipariş ettim. 4090'ım yok ama ileride belki 5000 serisi bir şey alabilirim. Ekstra güvenlik nasıl alabilirim bu konuda bu bir soru işareti ama umarım öyle bir sorun yaşamayız.
rohleder00
Başarılı
Merhaba,cratosu aldığın zamandan bu yana herhangi bir sıkıntı yaşadın mı hocam?Bende almayı düşünüyorum almalı mıyım?
Hayır bir sorun yaşamadım. 9070XT ile kullanmaktayım. Alabilirsiniz.
teşekkür ederimMerhaba,
Hayır bir sorun yaşamadım. 9070XT ile kullanmaktayım. Alabilirsiniz.