Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Max Payne 3.
Aeronight
Üstün
Half-Life serisi, Cyberpunk 2077 ve Phantom Liberty, GTA 4 ve EFLC, Red Dead Redemption 1-2. Yakın dövüş tarzı için Witcher 2-3, Batman Arkham serisi ve Yunan mitolojisi God of War'ları öneriyorum.
Elma ısıran
Üstün
Tomb Raider serisi çok güzel. Death Stranding bir numaralı fanıyım. A Plague Tale serisi muhteşem ötesi bir seridir. Wolfenstein: The Old Blood'u çok sevmiştim, taze bitirdim. Sniper Elite 5 de öneririm.
Death Stranding, calisto protocol, Alien: Isolation.Önerilerinizi bekliyorum, örnek olarak HL2 ve CoD tarzı olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
sağlık olsun
Yetkin
Hayatta en sevdiğim oyun, Resident Evil 4 Ultimate HD Edition. Öneririm.
Şu an aklıma pek oyun gelmiyor ama yine de aklımda olan takılmalık 2 oyun var. Biri, Syndicate 2012. Diğeri, Spec Ops The Line.
Şu an aklıma pek oyun gelmiyor ama yine de aklımda olan takılmalık 2 oyun var. Biri, Syndicate 2012. Diğeri, Spec Ops The Line.
karahan96
Uzman
Hayatta en sevdiğim oyun, Resident Evil 4 Ultimate HD Edition. Öneririm.
Spec Ops'u öneren çıkacağını hiç beklemiyordum. Oyunların eskiden güzel olduğu zamanlardan. Bunun gibisi gelmedi.
Yeni konular
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri
-
-
-
-