Dead Space serisi.
Detaylar
Kim cevapladı?sağlık olsun
Yetkin
Hiç çıkmaz mı... 32 yaşında eski oyuncuyum. Spec ops'a gelince, bence çok başarılı bir oyun değil, sadece farklı bir tarzı var. Tabii bu oyunu çok başarılı bulan ve seven de vardır, zevkler ve renkler kişiden kişiye değişir.Spec Ops'u öneren çıkacağını hiç beklemiyordum. Oyunların eskiden güzel olduğu zamanlardan. Bunun gibisi gelmedi.
Emre.py
Üstün
2014'te çıkan oyununu denemiştim 1 saat kadar.
- Makaleler
- 4
Benim gözümde klişe olacak ama Halo serisi.
BenBirCevizAgaciyim
Uzman
Maşallah hocam HL2 ve COD ile hiçbir alakası yok bu önerilerin.Death Stranding, calisto protocol, Alien: Isolation.
Spec Ops: The Line, DOOM 2016 + Eternal, Titanfall 2, SuperHot, Soldier of Fortune, Deus Ex: Human Revolution öneririm.
Biraz savaşı bırak da asıl hikaye dünyasına dal istedim da fena miMaşallah hocam HL2 ve COD ile hiçbir alakası yok bu önerilerin.
Spec Ops: The Line, DOOM 2016 + Eternal, Titanfall 2, SuperHot, Soldier of Fortune, Deus Ex: Human Revolution öneririm.
sağlık olsun
Yetkin
Fear 1 öneririm. GOG'da şu an indirimde: F.E.A.R. Platinum
Wolfenstein derim.Önerilerinizi bekliyorum, örnek olarak HL2 ve CoD tarzı olabilir.
Emre.py
Üstün
Korku oyunlarıyla pek aram yok be hocam.Fear 1 öneririm. GOG'da şu an indirimde: F.E.A.R. Platinum