Hikayeli Souls-like oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 383
  • Etiketler Etiketler
    hikayeli oyun
Çok fena oyundur. Bir yerleri kırmayın oynarken. Ben en son zor durmuştum konsolu ekrana fırlatırken. Ama çok keyifli bir oyun, oynatıyor.

Yatakta yayılarak oynarken çok gerilemiyorum istesem de.

Başlangıç için Dark Souls Remastered nasıl? Dodi üzerinden oynarım

Öyleyse başlangıç için Dark Souls serisini baştan sona oynamak daha tercihim olurdu. Lies of P'yi önerdim ama Souls-like dünyasına girip günümüz oyunları oynayıp daha sonra eski oyunlara girince sıkılmana sebep olabilir. Çünkü eski Souls-like oyunları günümüze göre biraz küt oynanışa sahipler. Yok sabredemem vs. diye düşünürseniz, dediğiniz oyuna başlayabilirsiniz tabii.

Bir oynayın bakalım, geriliyor musunuz gerilmiyor musunuz? Ben çok iddialıyım Cuphead ile keyifli oyunlar bu arada

Size de.

P daha kolay olmaz mı? Daha zorsa P'yi sonraya saklarım. Kült olduğu için merak ediyorum soulsu merak ettiğim için souls daha akıcı olabilir diğer türlü bitsin souls oynayayım kafasında oynarım herhalde. İkilemdeyim de çok mu zor olur souls?

Kült kelimesinde demek istediğim oynanış olarak eski kalabilir. Yani Souls-like oyunlara giriş yapmayı çok istiyorsanız önce DS 1-2-3 serisini oynamanızı tavsiye ederim. Yoksa günümüz oyunları oynayıp daha sonra DS 1-2-3 serisine başlarsanız sıkılabilirsiniz diye düşündüm. Şu an bir ikilemde kalmanıza gerek yok, bir şekilde girin ve bakın. Sonra karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…