Çok fena oyundur. Bir yerleri kırmayın oynarken. Ben en son zor durmuştum konsolu ekrana fırlatırken. Ama çok keyifli bir oyun, oynatıyor.
Yatakta yayılarak oynarken çok gerilemiyorum istesem de.
Çok fena oyundur. Bir yerleri kırmayın oynarken. Ben en son zor durmuştum konsolu ekrana fırlatırken. Ama çok keyifli bir oyun, oynatıyor.
Yatakta yayılarak oynarken çok gerilemiyorum istesem de.
Başlangıç için Dark Souls Remastered nasıl? Dodi üzerinden oynarım
Bir oynayın bakalım, geriliyor musunuz gerilmiyor musunuz? Ben çok iddialıyım Cuphead ilekeyifli oyunlar bu arada
![]()
Öyleyse başlangıç için Dark Souls serisini baştan sona oynamak daha tercihim olurdu. Lies of P'yi önerdim ama souls-like dünyasına girip günümüz oyunları oynayıp daha sonra eski oyunlara girince sıkılmana sebep olabilir. Çünkü eski souls-like oyunları günümüze göre biraz küt oynanışa sahipler. Yok sabredemem vs. diye düşünürseniz, dediğiniz oyuna başlayabilirsiniz tabii.
P daha kolay olmaz mı? Daha zorsa P'yi sonraya saklarım. Kült olduğu için merak ediyorum soulsu merak ettiğim için souls daha akıcı olabilir diğer türlü bitsin souls oynayayım kafasında oynarım herhalde. İkilemdeyim de çok mu zor olur souls?