Detaylar
Kim cevapladı?Elden Ring oynayabilirsin.
Başlangıçta zorlamaz mı? Başlık moderatörlerce düzenlenmiş bir hikayeli istiyorum bir tane de souls like. souls like ı hikayeli almıyorum. Hikayenin ağırlığı olsun.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Lies of P'ye bakabilirsiniz hocam. Fakat fiyatı oldukça tuzludur. Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Sekiro akar. Başta zorlayabilir fakat oyunun mantığını çözerseniz rahat bitirirsiniz.
Lies of P'ye bakabilirsiniz hocam. Fakat fiyatı oldukça tuzludur. Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz.
Doğru o da var başlangıç için fena olmaz bence de. Şu an Horizon Zero Dawn oynuyorum oyunun sisteminden sıkıldım Horizon Zero Dawn bazen çok sıkıyor hikayesi başta çekiyordu şimdi oynayış hikayenin önüne geçiyor. Başlangıç için Dark Souls Remastered nasıl? Dodi üzerinden oynarım.
Sekiro akar. Başta zorlayabilir fakat oyunun mantığını çözerseniz rahat bitirirsiniz.
Denedim ama çok zor geldi uğraşmak istemedim. Oyunlara uğraşmayı fazla sevmediğim için çok zorlamayan bir şeyle denemek daha iyi olur diye düşündüm.
- Makaleler
- 1
Denedim ama çok zor geldi uğraşmak istemedim. Oyunlara uğraşmayı fazla sevmediğim için çok zorlamayan bir şeyle denemek daha iyi olur diye düşündüm.
Souls-like sayılır mı bilmem ama Cuphead akar o zaman.
Souls-like sayılır mı bilmem ama Cuphead akar o zaman.
Bakarım ilk kez duyuyorum. Şu an north of the spirit diye bir oyuna başlayacağım müzikal bir oyun. İndirimde almıştım Epic'ten belki hala indirimdedir Türkçe yaması da var mış.
- Makaleler
- 1
Bakarım ilk kez duyuyorum. Şu an north of the spirit diye bir oyuna başlayacağım müzikal bir oyun. İndirimde almıştım Epic'ten belki hala indirimdedir Türkçe yaması da var mış.
Çok fena oyundur. Bir yerleri kırmayın oynarken. Ben en son zor durmuştum konsolu ekrana fırlatırken. Ama çok keyifli bir oyun, oynatıyor.
Yeni konular
-
-
HP Victus'ta açılışta USB takma çıkarma sesleri gelmesi sorunu
- Dolapdereli Sabri
-
-
-
-