Pro oyuncular bile hile kullanıyor diyen biriyle en ufak bir konuda muhabbet etmemeni önererek şunu söylemek istiyorum. Bir ihtimal hile olabilir o dediğin tipler ama her vuruşa da hile deme zaten zamanla anlarsın neyin ne olduğunu. Seçkinsiz oyun oynanmaz ama
Veriler ortada kendinizi kandırmaya devam edin.

Şimdi her iyi oynayan hile değildir bazılarının bileğini öpmen gerekir ama seçkin almadıysan hile gelme oranı çok çok yüksek. Seçkin hesaplarda da nadiren hile denk geliyor. Ama seçkin olmadan asla oynanmaz.

Veriler ortada kendinizi kandırmaya devam edin.
Verileri bekliyorum. Lütfen bize verileri kanıtlarıyla birlikte güvenilir bir kaynaktan iletir misin?

Arkadaşımın isteği üzerine CS2 indirdim ama henüz seçkin almadım. Rekabetçi maçına girdim ve alanımdan çıkar çıkmaz Desert Eagle ile kafa yiyorum sürekli, ilk maçımda... Bunlar hile mi yoksa profesyonel oyuncular mı?

Profesyonellikten kastım da yayıncı vb. değil, yıllardır oyunu oynamış kişiler.

Çoğu hile değil, eski ve tecrübeli oyuncular seçkin almadan oynamaya başladığında genel de yeni hesap açmış yılların oyuncularıyla eşleşirsin sistem ilk maçlarda seviyeni ölçer.
Bu yüzden sürekli Deagle kafa yersin.
Gerçek hile genelde duvar arkasını takip etme ve imkânsız refleksle belli oluyor tecrübe, hile değil. Prime alınca maçlar daha denge tutturmuş olanlar var tutturanda zaten hep o yoldan gidiyor.

Şimdi her iyi oynayan hile değildir bazılarının bileğini öpmen gerekir ama seçkin almadıysan hile gelme oranı çok çok yüksek. Seçkin hesaplarda da nadiren hile denk geliyor. Ama seçkin olmadan asla oynanmaz.

Verileri bekliyorum. Lütfen bize verileri kanıtlarıyla birlikte güvenilir bir kaynaktan iletir misin?
Profesyonel arenada hile yok demek atletler doping kullanmıyor demek kadar saçma bir şey. Ya tuttuğunuz takımlar var bir yandan onlara laf gidiyor diye ya da tek keyif aldığınız oyun bu olduğundan hoşunuza gitmiyor gerçekleri duymak ama bunlar olağan şeyler, biliyorsunuz zaten profesyonel alanda hile kullanıldığını.

Peki CCT’te 6 profesyonel oyuncu aynı anda Akros Anti-Cheat’e yakalanıp 2 yıl turnuva yasağı yedi ne oluyor? THE, KHAN ve Y5 takımlarından dosikk, tEO, d0RREN, 1Drezz, singulier, R3LiFwOw hepsi banlandı. Profesyonel alanda “hile yok” teorinizle birlikte o banlar da silinsin mi?

Bir de oxygeN’in radar hareketleri demo’larda dönüyor, Northern Lights DMA + maç manipülasyonu skandalı, FURIA tech pause’ta FalleN’in şüpheli mouse hareketleri? Hepsi “şüpheli” değil mi? “Her şey tertemiz aldırma kardeşim” diyenler ya o takımların fanı ya da ekran karşısında çok uzun süre oturmaktan gözleri yorulmuş.

HLTV’ye bir tıklayın, haberleri bir okuyun kanıtla kanıtla diyeceğinize. Pro scene “temiz”miş… Temizmiş de 2025 Ekim’inde 3 takım resmen hile festivali yapmış. Siz devam edin “hile yok” diye yazıp kendinizi rahatlatmaya oynadığım oyunu hileciler çöp etti demeyin.

"Veri" isteyen de buradan okuyabilir: https://www.hltv.org/news/42833/cct-issues-bans-to-three-teams-for-cheating

Hadi bakalım, bir sonraki “hile yok” postunu bekliyorum.

Ya tuttuğunuz takımlar var bir yandan onlara laf gidiyor diye ya da tek keyif aldığınız oyun bu olduğundan hoşunuza gitmiyor gerçekleri duymak
“Her şey tertemiz aldırma kardeşim” diyenler ya o takımların fanı ya da ekran karşısında çok uzun süre oturmaktan gözleri yorulmuş.
Öncelikle bir takım fanı değilim, Aurora’nın önemli bir maçı olursa ve o sırada boşsam açar izlerim sadece. Eskisine göre çook daha az izliyorum. Kimseye laf gidip gitmemesi umrumda değil yani. Ayrıca tek keyif aldığım oyun bu değil ve ekran bağımlısı değilim, tespitleriniz baştan aşağı yanlış yani. Kimse “Her şey tertemiz aldırma kardeşim” veya onun benzeri bir şey dememişti zaten. Sizin sanki gözleriniz yorulmuş gibi, söylemediğimiz şeyleri söyledik zannetmişsiniz. Size söylediğim şeyi direkt olarak bırakayım:
CS tarihinde çok az hile skandalı oldu profesyonel arenada.
Tekrar okuyun bakalım tertemizlik iddia etmiş miyim? Sizin söylediğiniz cümle direkt olarak bütün profesyonellerin veya çoğunun hile kullandığı yönünde. “O profesyoneller” diyip genelleme yapıldığında akla en başta bu mesleğin ana temsilcileri yani tier 1 oyuncular ve takımlar gelir. Tier 1 arenada son 10 yılda kaç tane hile skandalı patlak vermiş söyleyin bilelim yani. Ben, siz şimdi otursak 4-5 ay FACEIT kasıp 3000 elo olsak biraz da isim yapsak en kötü 1-2 yıl içinde tier 95 bir takıma girer oynarız zaten. E biz böyle yeni yetmeler olarak hile kullansak bu bizim nasıl bir eşek olduğumuzu mu yoksa profesyonel arenanın çoğunun hileci olduğunu mu gösterir? “O profesyoneller bile hile kullanıyor” dediğinizde tier 1-2 canlanır herkesin gözünde hocam, anlamamış gibi yapmaya gerek yok yani. Deseniz “profesyonel arenada bile hile skandalları olabiliyor”, kimse zaten size laf söylemeyecekti. Öyle bir beyanda bulundunuz ki sanki NAVI, G2, Team Spirit, FaZe falan hepsi radar açmış takılıyor kendi aralarında.

Bu hile deme işi fena bi copium. Bir kere yediremezseniz artık her şeye hile demeye başlıyorsunuz. Maalesef ki çoğu insan da iğrenç FPS oyunu oynuyor. Hile sandığınız çoğu insan hile değil. CS2 çıktığından beri 1 seneye yakın aktif oynadım, hile 4-5 defa anca gelmiştir.

Bu hile deme işi fena bi copium. Bir kere yediremezseniz artık her şeye hile demeye başlıyorsunuz. Maalesef ki çoğu insan da iğrenç FPS oyunu oynuyor. Hile sandığınız çoğu insan hile değil. CS2 çıktığından beri 1 seneye yakın aktif oynadım, hile 4-5 defa anca gelmiştir.
Bu da doğru bu arada. Ben aşırı try hard oyun oynamıyorum girip takılıyorum ve profilim “-rep cheater” mesajlarıyla donatılmış durumda. Profil mesajlarımdaki kaosu okuyan adam sanar spinbot falanım. Bazı insanlar gerçekten aşırı ezbere bir şekilde hile diyip duruyor herkese.