dogukanm

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, yılbaşı zamları gelmeden sıfır kilometre scooter motor almayı düşünüyorum. Forza ve ADV arasında kaldım. Başka bir model önerisi veya bu modellerle ilgili olumsuz, olumlu bir tecrübesi olan var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yılbaşı zamları gelmeden sıfır kilometre scooter motor almayı düşünüyorum. Forza ve adv arasında kaldım. Başka bir model önerisi veya bu modellerle ilgili olumsuz, olumlu bir tecrübesi olan var mı? Teşekkürler.

125cc kullanırsanız PCX tavsiye ederim. Zaten kendisini kanıtlamış bir motor ek olarak ben denediğim zaman sürüşü çok güzel hissettirdi.

Kesinlikle ADV 350. O seviye için fena bir motosiklet. En son 386 bin liraydı ve arka çanta hediyesi vardı. Asla o para edecek bir makine değil ama işte piyasa o civarlarda olduğu için, iyi bir seçenek oluyor.

386 bin lira verene kadar 2. el NC750X DCT de alınabilir aslında 2021 üstü.

386 bin lira verene kadar 2. el NC750X DCT de alınabilir aslında 2021 üstü.
Ben de bunu yazmaya geliyordum, ADV 350 falan kesinlike sıfır fiyatını hak etmiyor.
Dünya motor var 380 bine düzgün pazaklıkla AfricaTwin bile bulunabilir, bu bütçeye sıfır ADV almak son tercihim bile olmazdı.
Sıfır kilometre scooter motor almayı düşünüyorum
Sıfır ADV 350 alacaksan, ihtiyacın olduğunda zararla satacağından emin olabilirsin dostum.

NC700/750 İntegra araştırmanı öneririm, şahsen en iyi scooter görünümlü motosiklet.

125CC kullanırsanız PCX tavsiye ederim. Zaten kendisini kanıtlamış bir motor ek olarak ben denediğim zaman sürüşü çok güzel hissettirdi.

100cc scotterımdan geçeceğim zaten 125'ten güçlü bir şey istiyorum.

Bende bunu yazmaya geliyordum, adv 350 falan kesinlike sıfır fiyatını hak etmiyor.
Dünya motor var 380 bine düzgün pazaklıkla africatwin bile bulunabilir, bu bütçeye sıfır adv almak son tercihim bile olmazdı.

Sıfır adv 350 alacaksan, ihtiyacın olduğunda zararla satacağından emin olabilirsin dostum.

NC700/750 Integra araştırmanı öneririm, şahsen en iyi scooter görünümlü motosiklet.

Vitesli motorum var zaten, şehir içi kullanımı ve hafta sonu keyiflik bir şey alıyorum. o yüzden scooter alacağım. Afrika Twin'i ileride diğer motorumu değişirken alırım ancak alırsam. 0 motor almak varken 2. el 700'lük scooter almanın mantığı var mı, onun yerine elimdeki chopperı satar 2. motor olarak normal başka bir motor alabilirim zaten.

Ben forzadan yana kullanırdım tercihimi bence 400 cc üstü gereksiz, ülkede 170 üstü hız yapacak asvalt kalitesi çoğu yerde yok, o paraya adv almazdım.