140

Başarılı
Merhabalar,

Honda PCX125 nasıldır? Bunu motora yeni başlayacak birisine önerir miydiniz? Yedek parçaları pahalı mıdır, kullanırken nelerle karşılaşırım?

Teşekkür ediyorum.

Motor çok güzel hocam. Amcam kendisi kullanıyor şu an. 0 aldı 2.5 ay önce. Gerçekten çok çevik ve güzel bir motor. Gözüm kapalı önerebilirim. Sıfırı 245 civarı iken amcam 176.500'a denk getirmiş kampanyalarla. Bayiye gidip bayi ile de yüz yüze görüşmenizde fayda var. Muadil olarak NMAX 125 de bakabilirsiniz.

Ben 2017 model PCX 150 kullanıyorum. Resmen ömürlük motor, 73.300 km'de motorda hiçbir problem yaşamadım. Kesinlikle öneririm, bakım dışında servise ihtiyacınız pek olmuyor normal şartlarda.

Hocam PCX 125 güzel bi motordur parçası bulunur. Lakin o motora 230k vermek israf üzerine biraz daha biriktirip (20000TL civarı) Forza 250 alabilirsiniz. Öneririm öbür bi alternatifi Activa 125 var gayet iyi motorlar.

Hangi modeli? PCX tutulan ve güzel motordur. Parçası bulunur. Genel olarak uygundur. Yetkili serviste ise değişir. Eksi yanı ise arkada ABS yok. Eski serileri ise arka kampana fren.
2025 modeli nasıldır mesela hocam?

Lakin o motora 230k vermek israf üzerine biraz daha biriktirip (20000TL civarı) Forza 250 alabilirsiniz.
125cc bakıyorum hocam özellikle.

Kuryelik olarak düşünüyorsan çok rahat ve çok tatlı bir motor eğer ilk defa başlıyorum diyorsan şu an Honda Dio kampanyası var 35bin TL peşin geri kalanı vade farksız kredi kartına 12 taksit yapıyor bayi.

Son düzenleyen: Moderatör: