yusufumm07

Üstün
Merhaba arkadaşlar, Honor 200 Pro kamerası vs. nasıldır, kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor'a ait yazılım kullandım. Hafif , sade ve güzeldi. Şu an Galaxy S24 FE kullanıyorum. 7 yıllık güncelleme desteğinin yanında Kamera , performans gibi şeyler gayet güzel. Oyunlarda yada yük altına girince ısındığını fark ediyorsunuz ama. Çerçeveler biraz kalın ama siyah rengini seçerseniz biraz görsel olarak gizleyebilirsiniz. Sizde araştıra bilirsiniz daha fazla bilgi için.

Honor'a ait yazılım kullandım. Hafif , sade ve güzeldi. Şu an Galaxy S24 FE kullanıyorum. 7 yıllık güncelleme desteğinin yanında Kamera , performans gibi şeyler gayet güzel. Oyunlarda yada yük altına girince ısındığını fark ediyorsunuz ama. Çerçeveler biraz kalın ama siyah rengini seçerseniz biraz görsel olarak gizleyebilirsiniz. Sizde araştıra bilirsiniz daha fazla bilgi için.
Samsung biliyorum bu Honor çok övüyorlardı Fe serisi kadar iyi mi onu merak ettim

Ekran kalitesi, premium ön tasarımı, yardımcı kameraları, dayanıklı bataryası, kablolu/kablosuz hızlı şarjı, geniş soğutma sistemi ve daha büyük ram/depolama alanıyla; FE'lerden önde bir cihaz. Eksi olduğu özellikler ise; UFS 4.0 desteklememesi, Wi-Fi 6 ile sınırlı kalması ve güncelleme garantisinin kısıtlı olması olarak gözüküyor. İşlemcisi ise segmentinin en güçlüsü olmasa da yeterince güçlü denilebilir. Genel toplamda alınır/alınmaz kişiye göre değişir ama bence alınır. Fiyatının ederi bir ürün olarak görüyorum.

Samsung Fe serisi kadar iyi mi mesela ?
S24 FE daha iyi cihaz bence. Honor'un önde 4k60 çekememesi benim için eksi. Yazılım güncellemesi konusunda da 24 FE daha iyi. Ekran parlaklığı oto modda maksimumda Honor'dan daha yüksek. S24 FE performans anlamında da Honor'dan daha güçlü. Wi-Fi 6e, USB 3.2, IPX68 gibi çok da önemli olmayan noktalarda da daha iyi. Honor'un hızlı şarj dışında S24 FE'den daha iyi yapabildiği bir şey yok. Ayrıca Honor 200 pro daha pahalı. 512 GB olması güzel bir şey sadece.

Samsung biliyorum bu Honor çok övüyorlardı FE serisi kadar iyi mi onu merak ettim

Evet FE serisi kadar iyi. Özellikle kamera olarak kullandığı sensör Magic 6 Pro gibi. Yani S24+/S25+'tan bile iyi kameraya sahip. Batarya ve hızlı şarj yanı sıra ekran olarak da epey önde. Yazılımıda yeterince akıcı, optimize. RAM miktarı, depolama olarak Samsung FE'ler gibi kısılmış değil. Eğer güncelleme desteği sorun değilse bakılabilir. S24 FE 2 tane artıya sahip. İşlemci ve güncelleme desteği. Bir de telefonu kılıfsız kullanıyorsan S24 FE artılarına kasada eklenebilir. Kendine uygun olanı almalısın.