yusufumm07
Üstün
Merhaba arkadaşlar, Honor 200 Pro kamerası vs. nasıldır, kullanan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Fe serisi kadar iyi mi mesela ?Beğeniyorsanız alınır. Benim için ilk seçenek değil.
Samsung biliyorum bu Honor çok övüyorlardı Fe serisi kadar iyi mi onu merak ettimHonor'a ait yazılım kullandım. Hafif , sade ve güzeldi. Şu an Galaxy S24 FE kullanıyorum. 7 yıllık güncelleme desteğinin yanında Kamera , performans gibi şeyler gayet güzel. Oyunlarda yada yük altına girince ısındığını fark ediyorsunuz ama. Çerçeveler biraz kalın ama siyah rengini seçerseniz biraz görsel olarak gizleyebilirsiniz. Sizde araştıra bilirsiniz daha fazla bilgi için.
S24 FE daha iyi cihaz bence. Honor'un önde 4k60 çekememesi benim için eksi. Yazılım güncellemesi konusunda da 24 FE daha iyi. Ekran parlaklığı oto modda maksimumda Honor'dan daha yüksek. S24 FE performans anlamında da Honor'dan daha güçlü. Wi-Fi 6e, USB 3.2, IPX68 gibi çok da önemli olmayan noktalarda da daha iyi. Honor'un hızlı şarj dışında S24 FE'den daha iyi yapabildiği bir şey yok. Ayrıca Honor 200 pro daha pahalı. 512 GB olması güzel bir şey sadece.
Samsung biliyorum bu Honor çok övüyorlardı FE serisi kadar iyi mi onu merak ettim
S24 FE daha iyi olur performans ve kamera açısından.Merhaba arkadaşlar, Honor 200 Pro kamerası vs. nasıldır, kullanan var mı?
Samsung iyi biliyorum Ona şüphem yok Honor da iyi midir? fFrumda kullanan yok galibaS24 FE daha iyi olur performans ve kamera açısından.