S24 FE'den sonra listemde ikinci. A56'dan daha alınabilir olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir inceleme yapmadım ama şu an için öyle. Ayrıca S24 FE ile fiyat farkını da silip atmamak lazım. Bence alınabilir.

Herkes Honor 400 diyor ama bence Honor 400 Pro da fiyatıyla bayağı güzel cihaz. Onu tek bastırabilecek 40 binlere düştüğü için üstündeki S25 var.

Samsung'dan pek vazgeçip de alamazdim diye düşünüyorum ama Samsung'un olmadığı senaryoda bence alınabilir bir cihaz. Bence en büyük sorun arka lens dizilimi, lunapark gibi hic ama hic estetik değil... Pro modeline göre çift lens versiyon yine biraz daha iyi görünüyor en azından.

S24 FE'den sonra listemde ikinci. A56'dan daha alınabilir olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir inceleme yapmadım ama şu an için öyle. Ayrıca S24 FE ile fiyat farkını da silip atmamak lazım. Bence alınabilir.

Herkes Honor 400 diyor ama bence Honor 400 Pro da fiyatıyla bayağı güzel cihaz. Onu tek bastırabilecek 40 binlere düştüğü için üstündeki S25 var.
Samsun'dan pek vazgeçip de alamazdim diye düşünüyorum ama Samsun'un olmadığı bir senaryoda bence alınabilir bir cihaz. Bence en büyük sorun arka lens dizilimi, lunapark gibi hic ama hic estetik değil... Pro modeline göre çift lens versiyon yine biraz daha iyi görünüyor en azından.
Aslında A56 almayı düşünüyordum ama Honor 400 estetik olarak daha güzel sanki. Ama Honor'un çerçevesinin plastik olmasına takılıyorum. A56 alüminyum çünkü. Bir yandan da Honor 400'ün bataryası 6000 mAH.

Aslında A56 almayı düşünüyordum ama Honor 400 estetik olarak daha güzel sanki. Ama Honor'un çerçevesinin plastik olmasına takılıyorum. A56 alüminyum çünkü. Bir yandan da Honor 400'ün bataryası 6000 mAH.

A serisi bana hic mi hic premium gelmiyor artık. Çıktığı zaman kiz arkadaşıma A33 5G aldırdım, cihaz tabuta dönüştü hocam. Elbette sınıf farkı var ama A serisi oneremiyorum pek.

Tercih edilebilir bir cihaz. 7gen 3 var.
Benim eklemek istediğim bir şey var. Çin telefonlarına ne olacağını bilemiyorsumuz. Yani bir gün çıkıp da Google Honor'a da desteği kesebilir. Ki Huawei'ye de aynısı olmuştu. O yüzden ben aynı fiyata benzer güçte nothing Phone 2A Plus önereyim. 12 GB RAM 256 hafıza.

Benim eklemek istediğim bir şey var. Çin telefonlarına ne olacağını bilemiyorsumuz. Yani bir gün çıkıp da Google Honor'a da desteği kesebilir. Ki Huawei'ye de aynısı olmuştu. O yüzden ben aynı fiyata benzer güçte nothing Phone 2A Plus önereyim. 12 GB RAM 256 hafıza.
Google desteği benim için önemli değil. Daha önce Huawei kullandım. Bütçem yetseydi Huawei dışında markaya bakmazdım.
Nothing Phone 2A Plus aklımda olan modellerden. Güzel telefon. Honor 400'ü biraz daha inceledikten sonra seçimimi yaparım.

Tercih edilebilir bir cihaz. 7gen 3 var.

Desteği kesse bile sizin cihaza bir şey olmaz. Zamanında Huawei'ye Google desteği kesilsede ben cihazımda hâla Google servislerini kullandım. Ek olarak appgalery yüklendi sadece.

@İtachi Uchiha, Honor 400 fiyatlarında ekstra nothing 2A bakabilirsin.