Epey'de 6 yıl güncelleme garantisi var denilmiş, öyleyse güzel eğer. Honor 200 modellerinde net bir güncelleme sözü görememiştim ben. 400 modeli kadar net bilgiler yoktu. En azından IP67 sertifikasını standart hale getirmeli Honor. IP6X konulmuş cihaza. Samsung ve diğer markalar uygun modellere bile IP67 koymaya başladı artık. 12/256 modeli tercih edilir. Artık mümkünse 8 GB alınmamalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Batarya haricinde S24FE önde olduğunu düşünüyorum.Batarya olarak S24FE’den önde. Burada size öneri yapmamız doğru olmaz konu açarsanız daha detaylı yazabiliriz. Sonra gereksiz mesaj uyarısı alıyoruz.@Aakons, Honor 400 6000 mAh. Yazılımı nasıl? 6000 mAh kullanımı dengeli mi?
Çerçevesi de Samsung'dan farklı şekilde premium gibi.
Yazılım olarakta güzel. A56 rakibi bir telefon ama bütçe varsa gerek yok. Bütçe varsa S24FE alın ama ben çok iş yapmam bütçem kısıtlı derseniz Honor 400.
S24FE 4700mAh bataryaya Phone 2a 12 GB RAM'e sahip Honor'un 12 GB RAM olan versiyonu 23k olarak satılıyor. Her türlü bir özellikten feragat etmemiz gerekecek sanırım.
Güncellemeler Avrupa Birliği ülkelerinde 6 yıl, Türkiye içinse 3 yıl desteği olacakmış; ek olarak fotoğraftan video yapan yapay zeka 2 aydan sonra ücretli olacakmış.
İtachi Uchiha
Yetkin
Türkiye, üvey evlat mı? Onlara 6 yıl bize 3 yıl.Güncellemelerin ülkemizde Avrupa Birliği ülkelerinde 6 yıl, Türkiye içinse 3 yıl; ek olarak fotoğraftan video yapan yapay zeka 2 aydan sonra ücretli olacakmış.
Bunu duyduğumda bende epey şaşırdım aşırı saçma geldi. Özellikle sanki kamera kısmında çağ açacakmış gibi tanıttıkları bu yapay zekayı paralı sunmak hangi aklın ürünü onu anlamadım.
creazy
Başarılı
Telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? İyiyse alabilirim. S24 FE önermeyin. 24-25k verip 8 GB RAM kullanmayacağım.
Evet ram seçeneği var mış yeni gördüm.
Evet hocam araştırılıp bakılması gerekiliyor. Ramdan önce işlemci batarya yazılım vesaire önemli gibi sanırım. Exynos 2400e 7 gen 3'den daha iyi diye biliyorum.Telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? İyiyse alabilirim. S24 FE önermeyin. 24-25K verip 8 GB RAM kullanmayacağım.
Son düzenleme:
İtachi Uchiha
Yetkin
Biri bir konuda iyi diğeri bir konuda kötü. Ortası yoktur. Eninde sonunda 3310 alıp kullanacağım.Evet hocam araştırılıp bakılması gerekiliyor. Ramdan önce işlemci batarya yazılım vesaire önemli gibi sanırım. Exynos 2400e 7 gen 3'den daha iyi diye biliyorum.
creazy
Başarılı
Biri bir konuda iyi diğeri bir konuda kötü. Ortası yoktur. Eninde sonunda 3310 alıp kullanacağım.
S24 FE yazılım ve işlemci olarak daha iyi. Gerisini bilemiyorum size kalmış istemediğinizi belirtmişsiniz zaten. İllaki 12 GB RAM istiyorsanız alabilirsiniz üzeceğini düşünmüyorum.
Honor Çin'de olan ile, küresel versiyonları arasında farklar oluyor. Ona bakarsan, Çin'de 7.200 mAh pil ile geliyormuş. İşlemci daha farklı. Güncelleme konusunda saçmalamışlar, Epey'de düzeltir umarım yakında bunu. 5 sene yapıp geç, yeter zaten. Oraya 6, buraya 3 oda saçma. Böyle bir güncelleme stratejisi ilk defa gördüm.
Dosya Ekleri
İtachi Uchiha
Yetkin
Yakında güncelleme için para isterler.Honor Çin'de olan ile, küresel versiyonları arasında farklar oluyor. Ona bakarsan, Çin'de 7.200 mAh pil ile geliyormuş. Güncelleme konusunda saçmalamışlar, Epey'de düzeltir umarım yakında bunu. 5 sene yapıp geç, yeter zaten. Oraya 6, buraya 3 oda saçma. Böyle bir güncelleme stratejisi ilk defa gördüm.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-