Epey'de 6 yıl güncelleme garantisi var denilmiş, öyleyse güzel eğer. Honor 200 modellerinde net bir güncelleme sözü görememiştim ben. 400 modeli kadar net bilgiler yoktu. En azından IP67 sertifikasını standart hale getirmeli Honor. IP6X konulmuş cihaza. Samsung ve diğer markalar uygun modellere bile IP67 koymaya başladı artık. 12/256 modeli tercih edilir. Artık mümkünse 8 GB alınmamalı.

S24FE 4700mAh bataryaya Phone 2a 12 GB RAM'e sahip Honor'un 12 GB RAM olan versiyonu 23k olarak satılıyor. Her türlü bir özellikten feragat etmemiz gerekecek sanırım.
Batarya haricinde S24FE önde olduğunu düşünüyorum.

Telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? İyiyse alabilirim. S24 FE önermeyin. 24-25k verip 8 GB RAM kullanmayacağım.

1750096021656.webp

Evet ram seçeneği var mış yeni gördüm.

Telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? İyiyse alabilirim. S24 FE önermeyin. 24-25K verip 8 GB RAM kullanmayacağım.
Evet hocam araştırılıp bakılması gerekiliyor. Ramdan önce işlemci batarya yazılım vesaire önemli gibi sanırım. Exynos 2400e 7 gen 3'den daha iyi diye biliyorum.

Son düzenleme:
Evet hocam araştırılıp bakılması gerekiliyor. Ramdan önce işlemci batarya yazılım vesaire önemli gibi sanırım. Exynos 2400e 7 gen 3'den daha iyi diye biliyorum.
Biri bir konuda iyi diğeri bir konuda kötü. Ortası yoktur. Eninde sonunda 3310 alıp kullanacağım.

Biri bir konuda iyi diğeri bir konuda kötü. Ortası yoktur. Eninde sonunda 3310 alıp kullanacağım.

S24 FE yazılım ve işlemci olarak daha iyi. Gerisini bilemiyorum size kalmış istemediğinizi belirtmişsiniz zaten. İllaki 12 GB RAM istiyorsanız alabilirsiniz üzeceğini düşünmüyorum.

Honor Çin'de olan ile, küresel versiyonları arasında farklar oluyor. Ona bakarsan, Çin'de 7.200 mAh pil ile geliyormuş. İşlemci daha farklı. Güncelleme konusunda saçmalamışlar, Epey'de düzeltir umarım yakında bunu. 5 sene yapıp geç, yeter zaten. Oraya 6, buraya 3 oda saçma. Böyle bir güncelleme stratejisi ilk defa gördüm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-16 210859.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-16 210859.webp
    122,1 KB · Görüntüleme: 83
Honor Çin'de olan ile, küresel versiyonları arasında farklar oluyor. Ona bakarsan, Çin'de 7.200 mAh pil ile geliyormuş. Güncelleme konusunda saçmalamışlar, Epey'de düzeltir umarım yakında bunu. 5 sene yapıp geç, yeter zaten. Oraya 6, buraya 3 oda saçma. Böyle bir güncelleme stratejisi ilk defa gördüm.
Yakında güncelleme için para isterler.