Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    34
20 bin TL'ye kadar olan bütçede, orta segment cihazları değerlendirirsek Honor 90, GT2, A55 ve 2A kalıyor elimizde.

Realme markasına biyometrik veri iddiaları, yazılım hataları ve olumsuz servis eleştirileri yüzünden olumsuz bakıyorum.

Honor 90 ve NP 2A denk cihaz sayılırlar, ikisinin de birbirine karşı üstünlük sağladığı faktörler mevcut, son yorum tüketicinin.

A55 ise dengeli cihaz, bence metal kasa kullanmaları büyük bir artı.
Sadece kalın çerçevelerini ve düşük hızlı şarj kapasitesini beğenmiyorum.
Bana kalırsa kamera iş görse yeter, orta segment bir cihazda kullanılacak sensörden aşırı beklenti içerisinde olmamak lazım.
Sonuçta derinlik ve ışık performansları en iyisi değil.

Bu 120 Hz'e bir kere alıştıktan sonra 60 Hz'nin gözlerini kanatması gibi bir şey. 66W hızlı şarj var bende mesela. Çok alıştım, daha düşüğüne geçsem aynı şey başıma gelirdi.

Ben el mahkum 25W kullanacağım, 45W'lık adaptör çok pahalı 😖.

Sen neyse ki şanslısın, adaptör kutudan çıkıyor ;).

Bu 120 Hz'e bir kere alıştıktan sonra 60 Hz'nin gözlerini kanatması gibi bir şey. 66W hızlı şarj var bende mesela. Çok alıştım, daha düşüğüne geçsem aynı şey başıma gelirdi.
Samsung A serisinw 45W desteği verdi mi bilmiyorum ama 25W ile 90 dakika içerisinde cihaz şarj etmek işkence.
Bir de Samsung cihazların kendi markası harici adaptör kabul etmemesi saçmalığı var. 😀

Sende kılıf bile çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

A evet onu unutmuşum. Ben yürek yediğim için kılıfsız kullanıyorum artık. Sarardı ve çok toz toplamasına sebep veriyor, kirletiyor telefonu. Zaten epey güzel tasarımını da köreltiyordu kap ile.

Bu arada sitelerini çok beğendim. Tam aradığım tarzda.

A evet onu unutmuşum. Ben yürek yediğim için kılıfsız kullanıyorum artık. Sarardı ve çok toz toplamasına sebep veriyor, kirletiyor telefonu. Zaten epey güzel tasarımını da köreltiyordu kap ile.
Kılıfı eksik etme, cihazı düşürdüğünde ve belirli derece derinlikteki çiziklere karşı bir nebze korur.
Adamlar telefondan ziyade servis desteğinden dâhâ fazla para kazanıyorlardır.