Yazılımının One UI'dan aşağı kalır yanı yok, HyperOS ile karıştırmayın.
Kullanmadığım için bilemeyeceğim, bir sürü etken bu telefonları kullanmam için isteksizlik yaratıyor bana.
Diğer Çin telefonları gibi reklam çıkıyor mu ayarlarda?
Yazılımının One UI'dan aşağı kalır yanı yok, HyperOS ile karıştırmayın.
Yok, çıkmıyor.Kullanmadığım için bilemeyeceğim, bir sürü etken bu telefonları kullanmam için isteksizlik yaratıyor bana.
Kullanmadığım için bilemeyeceğim, bir sürü etken bu telefonları kullanmam için isteksizlik yaratıyor bana.
Yıl olmuş 2026 Samsung daha amiral gemisi modelinde 25W hızlı şarj kullanıyor ultra modelinde bile 45W. Batarya desen 2020 telefonlarının bataryalarıyla aynı 4000 mAh. Nasıl olsa kakalıyoruz bir şekilde diye kasmıyor bile adamlar.Bundan 10 yıl önce olsaydı bu tür markalara şans verirdim. Sonuçta kamera teknolojileri, batarya teknolojileri vb. günden güne gelişiyordu. Her yeni telefon ile telefon ile yapabileceklerimizin sınırı artıyordu. Artık böyle durumu en azından kendi kullanımım için hissedemiyorum. O yüzden bu tür 3. firmalara anca ve anca üst segmentin altı modellerde (benim genelde alıp 5-6 yıl kullandığım modeller yani) büyük ikili ile gözle görülür bir fiyat ve özellik farkı avantajı sunduğu vakitlerde şans veririm. Maalesef ki Honor dahil olmak üzere hiçbir 3. firma bunu sağlamıyor. Sallıyorum S24+'u ₺40.000'e alacağım dönemde gidip ₺30.000-35.000 verip xhartzo Ultra Max 256 GB almam. Verebiliyorsa 20-25'e belki düşünürüm.