Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Fiyatına göre güzel özellikler sunuyorlar iyi yapıyorlar. Dayanıklılığı çok hoşuma gidiyor, sanki Nokia'nın dokunmatiklere getirilmiş hali gibi.
shiedae3
Başarılı
Fiyatına göre güzel özellikler sunuyorlar iyi yapıyorlar. Dayanıklılığı çok hoşuma gidiyor, sanki Nokia'nın dokunmatiklere getirilmiş hali gibi.
Evet dayanıklılığı ve batarya teknolojisi ilgimi çekiyor özellikle.
Samsung'un ne zaman silikon karbona geçeceği belli değil.
Guneyxz
Becerikli
Yeni çıkacak olan Honor telefonlar çok başarılı duruyor. Bazen imrenmiyor değilim ama garip bir şekilde markaya karşı bir güvensizliğim var. Siz ne düşünüyorsunuz Honor hakkında?
Bende Honor 400 var indirimden 18 bin TL'ye almıştım cidden o kadar kaliteliki arka camına bile 20 bin TL veririm.
duranforreal
Üstün
Gerçekten yeni teknolojilerde çok gecikiyorlar yıl olmuş 2026 hala amiral gemisinde 45W şarj hızı görüyoruz eziyet gibi geliyor.Samsung'un ne zaman silikon karbona geçeceği belli değil.
Omerta Silenzio
Başarılı
Tam F/P ürünüdür.
Rogue
Uzman
Evet güzel, tam f/p ama o kadar da abartmaya gerek yok sankiBende Honor 400 var indirimden 18 bin TL'ye almıştım cidden o kadar kaliteli ki arka camına bile 20 bin TL veririm.
Guneyxz
Becerikli
Evet güzel, tam F/P ama o kadar da abartmaya gerek yok sanki![]()
Kendi kullandığımız ürünü abartalım be şaka bir yana gerçekten güzel bu fiyata bunu nasıl çıkarmışlar bilmiyorum yapay zekası bile iyi.
Rogue
Uzman
Yazılımının OneUI'dan aşağı kalır yanı yok, HyperOS ile karıştırmayın.F/P ürünüdür, ama Çin menşeili herhangi bir telefonu hâlâ almam. Samsung varken bulaşmam.
Bana göre telefon yapmak sadece içine alengirli donanımlar eklemek değildir, yazılıma daha çok önem veriyorum şahsen.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-