Yeni çıkacak olan Honor telefonlar çok başarılı duruyor. Bazen imrenmiyor değilim ama garip bir şekilde markaya karşı bir güvensizliğim var. Siz ne düşünüyorsunuz Honor hakkında?
Fiyatına göre güzel özellikler sunuyorlar iyi yapıyorlar. Dayanıklılığı çok hoşuma gidiyor, sanki Nokia'nın dokunmatiklere getirilmiş hali gibi.
Yeni çıkacak olan Honor telefonlar çok başarılı duruyor. Bazen imrenmiyor değilim ama garip bir şekilde markaya karşı bir güvensizliğim var. Siz ne düşünüyorsunuz Honor hakkında?
Gerçekten yeni teknolojilerde çok gecikiyorlar yıl olmuş 2026 hala amiral gemisinde 45W şarj hızı görüyoruz eziyet gibi geliyor.Samsung'un ne zaman silikon karbona geçeceği belli değil.
Evet güzel, tam f/p ama o kadar da abartmaya gerek yok sankiBende Honor 400 var indirimden 18 bin TL'ye almıştım cidden o kadar kaliteli ki arka camına bile 20 bin TL veririm.
Evet güzel, tam F/P ama o kadar da abartmaya gerek yok sanki![]()
Yazılımının OneUI'dan aşağı kalır yanı yok, HyperOS ile karıştırmayın.F/P ürünüdür, ama Çin menşeili herhangi bir telefonu hâlâ almam. Samsung varken bulaşmam.
Bana göre telefon yapmak sadece içine alengirli donanımlar eklemek değildir, yazılıma daha çok önem veriyorum şahsen.