- Makaleler
- 17
Tasarımları berbat, bu sebeple içime sinmese de fiyatına göre güzel özellikler sunan F/P modelleri var.
Yıl olmuş 2026 Samsung daha amiral gemisi modelinde 25W hızlı şarj kullanıyor Ultra modelinde bile 45W. Batarya desen 2020 telefonlarının bataryalarıyla aynı 4000 mAh. Nasıl olsa kakalıyoruz bir şekilde diye kasmıyor bile adamlar.
HONOR 400 kullanıyorum pili olsun arka kapak malzemesi olsun çok güzel insanın kılıf koruyucu kullanası gelmiyor.Yeni çıkacak olan Honor telefonlar çok başarılı duruyor. Bazen imrenmiyor değilim ama garip bir şekilde markaya karşı bir güvensizliğim var. Siz ne düşünüyorsunuz Honor hakkında?
O zaman telefonu elinize çok sık almıyorsunuz demek ki. S serisi kullananlar en çok pilden şikayetçi genelde. Gerçi + modelde batarya daha büyüktü ondan da olabilir.Kendi adıma konuşmam gerekirse S24+ 2 yıl oldu neredeyse hala %80 şarj ile günaşırı kullanım sağlıyor. 10 dakika şarj ile ise günü tamamlayabilecek miktara erişiyor. Dediğiniz sayısal veriler benim gibi normal bir kullanıcının gözünde önemsiz veriler.
Bende M34 var aynı klansmanda Redmi'ler yağ gibi akarken bu kağnı gibi kaldı o yüzden ben de artık Çinlilere daha çok güveniyorum.F/P ürünüdür, ama Çin menşeili herhangi bir telefonu hâlâ almam. Samsung varken bulaşmam.
Bana göre telefon yapmak sadece içine alengirli donanımlar eklemek değildir, yazılıma daha çok önem veriyorum şahsen.