Makaleler
6
Küçük büyük bataryalı, donanım da güzel. Ben beğendim açıkçası. FuntouchOS, yerini OriginOS'a bırakıyor.
Siz ne düşünüyorsunuz? Tartışalım.

Tasarımı da güzel.

m_vivo-x200-fe-1.webp

Derli toplu bir urun. Fiyatina gore eksiklikleri: USB 2.0 kullanmasi, genis aci sensorunun en iyi ihtimalde orta segment ayarinda olmasi (1/4") ve hoparlorleri sanirim. Bunlar disinda gayet hos duruyor.

Derli toplu bir ürün. Fiyatina gore eksiklikleri; USB 2.0 kullanmasi, genis aci sensorunun en iyi ihtimalde orta segment ayarinda olmasi (1/4") ve hoparlorleri sanirim. Bunlar disinda gayet hos duruyor.

S22 yerine düşünmüyor değilim. POCO F7 bile düşündüm pilden dolayı. Bataryası iyi cihaz beni hemen kendine çekiyor :hehehe:

@Aakons, guzel urun ya, deneyimlemek isterim ben de. Ama o genis aci ne? 350 dolarlik A36'dakiyle ayni boyutta bir sensor acimasiz olmus. Neyse, bazi firmalar bu butcede direkt genis aci koymuyor. 🤭

Hoparlorleri de cok kotu degil bu arada. Sadece, fiyatindaki urunlere gore ozellikle tiz sesleri bayagi zayif.

@Aakons, guzel ürün ya, deneyimlemek isterim ben de. Ama o genis aci ne? 350 dolarlik A36'dakiyle ayni boyutta bir sensor acimasiz olmus. Neyse, bazi firmalar bu butcede direkt genis aci koymuyor. 🤭

Hoparlorleri de cok kotu degil bu arada. Sadece, fiyatindaki urunlere gore ozellikle tiz sesleri bayagi zayif.

Vallahi umurumda değil artık :D yakında S22'yi satıp herhangi bir iyi ekran süresi veren telefona geçesim bile var.
Çok da önemli değil benim için o sorunları. Bir yazılımı düzeltsinler daha iyi olacak o zaman.