WaffenSoul

Uzman
Arkadaşlar merhaba, elimdeki S23 ultrayı satıp S25 Plus almak istiyordum lakin magic 7 Pro modelini görünce cazip geldi. Arayüz ve performans olarak nasıl. Xiaomi 15 kullanmıştım ve bazı fiyaskolardan dolayı Samsung'a geri döndüm ve bu yüzden ister istemez Çin cihazlarına ön yargım oluştu. Samsung'dan mı devam etmeliyim yoksa bu cihaz alınır mı?

Yanlış bilgi: Honor, resmî olarak 7 yıl güncelleme desteği olacağını açıkladı.
Yazılım güncelleme desteği 7 yıl denilsede asla bir kesinliği yok. Pek markayı sevmesemde donanımı fiyatına göre en iyilerinden biri. Açıkçası her ne kadar iyi cihaz olsa da şahsi fikrim, Samsung'tan devam edin, yazılım anlamında Samsung daha iyi ve alıştığınız arayüz. Eğer başka deneyim istiyorsanız alınır.

Arkadaşlar merhaba, elimdeki S23 ultrayı satıp S25 Plus almak istiyordum lakin magic 7 Pro modelini görünce cazip geldi. Arayüz ve performans olarak nasıl. Xiaomi 15 kullanmıştım ve bazı fiyaskolardan dolayı Samsung'a geri döndüm ve bu yüzden ister istemez Çin cihazlarına ön yargım oluştu. Samsung'dan mı devam etmeliyim yoksa bu cihaz alınır mı?
S23 Ultra'dan gecmeye degmez. S26 serisini bekle.

Yanlış bilgi: Honor'da Google servisleri kullanılabilmektedir.
Magic 7 Pro'nun rakibi 25 Ultra. Dolayısıyla S25 Plus ile kıyaslamak doğru değil. Google uyumsuzluğuyla uğraşırım dersen alınır.

Magic 7 Pro'nun rakibi 25 Ultra. Dolayısıyla S25 Plus ile kıyaslamak doğru değil. Google uyumsuzluğuyla uğraşırım dersen alınır.

O kısımlarda kafama takıldı açıkçası. WhatsApp Google Play vs nasıl olur?

Samsung'da yazılım konusunda üzmedi beni. Cihazım malum eski olduğu için One UI 7'ye güncellemedim yoksa iyice berbat olacak diye One UI 6 da bıraktım. Elimde olsa One UI 5'e düşürüp kullanacağım. Yurt dışı Xiaomi 15 almıştım pişman ettirdi. Netflix'de widewine L3 oynatıyordu 480p izliyordum. Yok Tayvan ROM yok Rus ROM'u yok bl kilidi açılacak mevzularıyla uğraştım. Cihazın iki işlem yapıp gereksiz ısınması bile zaten saçma bir mevzuydu güya amiral bir cihaz. Honor da beni üzmeyecekse eğer geçmeyi düşünürüm veya hiç macera aramayıp Samsung'da kalmam daha mı iyi olur.

S23 Ultra şuanda iyi. Değişime gerek yok.

Batarya sağlığım 86 hocam, serviste ücretiyle pili değiştirip S26 çıkana kadar kullanayım diyorum. O sırada iyice birikim yapıp Ultra model almam sağlıklı olur diye düşündüm.

Daha iyi olur. Eğer fiyatları değişmediyse ve garantin varsa 2.5k eğer garanti varsa +2.5k tutar.