Detaylar
Kim cevapladı?peaceonyx
Başarılı
Pad 10 kalem olarak v9da gelenden önceki nesil kalemle geliyor v9 daha iyi ayrıca performans açısından.Honor Pad 10. Mümkünse Snapdragon harici bakmayın derim.
Lamine değil kalemle beraber 18 20k oluyor ve 60hz. Ayrıca hiçbir apple cihazım da yok pek mantıklı gelmiyor bana.
Pad 8 kaçtan çıkar bilmiyorum ama 20+ olur diye düşünüyorum hocam. Hakkında da pek bilgi yok beklemeye değecek kadar henüz.7 sene güncellemenin hiçbir mantığı yok tamamen pazarlama stratejisi Samsung'un a serisinde kullanığı Exynos'u kullanmışlar TN panel ve 90 Hz. Paran varsa Tab S9 256 GB olanı al ama diyorsan fazla para harcamayayım benzer verimlilikte olsun, kısacası 128 GB S9 almak yerine 256 GB Xiaomi pad 7 al. 1 ay sonra falan pad 8 serisi tanıtılacak istersen bekle, fiyatı da güzel olursa çekersin.
@peaceonyx o halde son karar sizin... Tek diyebileceğim yazılımından dolayı Xiaomi grubuna bulaşmamanız olur
.
Hakanss
Becerikli
Pad 10 kalem olarak v9'da gelenden önceki nesil kalemle geliyor V9 daha iyi ayrıca performans açısından.
Lamine değil kalemle beraber 18 20k oluyor ve 60Hz. Ayrıca hiçbir Apple cihazım da yok pek mantıklı gelmiyor bana.
Pad 8 kaçtan çıkar bilmiyorum ama 20+ olur diye düşünüyorum hocam. Hakkında da pek bilgi yok beklemeye değecek kadar henüz.
Apple'da üzmez ama büyük handikapı 60 Hz ve hafızayı 5K gibi uçuk bir fiyata satması bir de extra pen masrafı var fiyatı uçuruyor.
@peaceonyx o halde son karar sizin... Tek diyebileceğim yazılımından dolayı Xiaomi grubuna bulaşmamanız olur.
Şahsen pad V9 olanı alacağıma Xiaomi pad 7'yi havada kaparım.
peaceonyx
Başarılı
Xiaominin nesi kötü hocam yazılımda tam olarak? Yabancı incelemelerde hep en iyi fp tablet seçmişler pek kötü yoruma denk gelmedim açıkcası.@peaceonyx o halde son karar sizin... Tek diyebileceğim yazılımından dolayı Xiaomi grubuna bulaşmamanız olur.
Xiaomi'nin nesi kötü hocam yazılımda tam olarak? Yabancı incelemelerde hep en iyi F/P tablet seçmişler pek kötü yoruma denk gelmedim açıkçası.
Klasik HyperOS sorunları... Pad V9'un yazılım desteği de aşırı kısa şahsen, şunu yerli bir marka yapsa yerden yere vururlardı ama marka Huawei kökenli olunca verilen tepki de değişiyor demek ki...
Xiaomi'nin AOSP ROM desteği olsaydı direkt onu al derdim.
Hakanss
Becerikli
Xiaomi'nin nesi kötü hocam yazılımda tam olarak? Yabancı incelemelerde hep en iyi F/P tablet seçmişler pek kötü yoruma denk gelmedim açıkçası.
Yazılımı Çin'e dağattıkları kadar stabil değil, yapsalar Huawei gibi Amerika'dan ambargo yiyeceklerini biliyorlar, işlemci üst sınıf sayılacağı için giriş seviyesi kadar hissetmezsiniz. Ancak yine de alınır yazılım bir şekilde çözülür/optimize edilir. Extra olarak Honor'da çok iyi bir konumda değil, yazılım dediğiniz olay bir Custom roma bakıyor.
peaceonyx
Başarılı
Hocam rom vs çok anlamam ve kafa yormak istemiyorum açıkcası. Düz kullanıcıyım 4-5 sene götürsün mezun olduktan sonra da youtube vs harici kullanmam zaten.
Honor'da gözüme güzel geldi izlediğim videolarda. Ama ekran bölme vs çok seçenek sunmuyor. Dex olduğu için gönlüm samsung'da.
Honor'da gözüme güzel geldi izlediğim videolarda. Ama ekran bölme vs çok seçenek sunmuyor. Dex olduğu için gönlüm samsung'da.
Hakanss
Becerikli
Hocam ROM vs çok anlamam ve kafa yormak istemiyorum açıkçası. Düz kullanıcıyım 4-5 sene götürsün mezun olduktan sonra da YouTube vs harici kullanmam zaten.
Tab S10 FE hariç burada yazılan bütün cihazlar isteklerinizi karşılayacaktır. Mantık basit alabiliyorsan Tab S9 256 GB o kadar açılamam diyorsan Xiaomi pad 7 tercih et.
@peaceonyx 4 - 5 yıl kullanacaksan Honor'u eleyeceksin, Android 16 zaten yavaş yavaş dağıtılmaya başlandı markalar bazında. Bu Honor da Android 16'yı alacak ve daha 1 - 2 aydır kullandığın cihazın sürüm güncellemesi desteği bitecek.
Şahsen o topa girmezdim
.
Şahsen o topa girmezdim
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri