Kalemini bulabiliyorsanız kesinlikle Xiaomi Pad 7 alınmalı. Her klansmanda Samsung'un kısıtlanmış FE tabletlerinden bariz önde. Pad 7'nin birebir rakibi, daha büyük bataryalı Pad V9. Bu iki tablet ile örneğin S10 FE arasında tabiri caizse 2 gömlek fark var. S10 FE almak marka algısına kapılıp, seviye düşmeye razı olmaktır. Fiyat performans olarak böyle bir şey yapmanızı önermem.

Üniversite için tablet bakıyorum ama baktıkça iyice karar vermekte zorlanıyorum. Sizce bunlardan hangisi en mantıklı seçenek? Telefonum samsung a54 ama ekosistem çok önemli mi emin değilim. Genel amacım not tutmak, pdf, ders çalışmak üzerine ama tabii ki video, dizi, oyun için de kullanmak istiyorum. Ve en önemlisi 4 5 sene kafam rahat şekilde kullanmak istiyorum.

-Xiaomi Pad 7 (14K) + kalemi (2.5K)
-S10FE (15-16K)

-Honor Pad V9 (15.5-16K)

-S9 (20-22k) S9 güzel ama hem bütçemi çok zorluyor hem de neredeyse 3 yıllık bir cihaz.
Ekosistem için S9.

20-22k arası fiyata s9 mu 23 bine m2 ipad air mi mantıklı sizce? ipad alırsam kalem de almam gerekecek ama. Birde m2 m3 arası çok fark var mıdır iyice zorlayıp 27ye m3 artı kalem mi almak mantıklı sizce?