%20 ilk 3'e yazarsan %5 ise tanıtım günlerinde ziyarete gidince alıyorsun hazırlık okuduğum zaman 2023-2024 50000TL 2024-2025 84000 2025-2026 115000TL para ödedim.

THY vs pegasus ile anlaşmalı ek masraf sadece bu bölüme girmek için shgm onaylı hastaneden sağlık raporu almak gerekiyor şu anki ücreti bilmiyorum 2023'te 8400 TL para ödedim.
Bu sene fiyatı 115.000 TL o zaman. 5 ay taksit yapıyorlar galiba vade farksız. 84bin TL'den 115'e de nasıl çıkarmışlar vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü ne kadar olur sizin tahminizce yani bu fiyatları görünce mezuna bile kalma fikri geliyor bana.

190 ile 210 arası kalıyorum bu arada yine de sizin kararınız konum olarak çok yakında Marmaray ile kazlıçeşmede inip 5 dk yürüyorsunuz fiyat olarak da başka okulları daha pahalı fiyat çekecektir yine de sizin tercihiniz.

190 ile 210 arası kalıyorum bu arada yine de sizin kararınız konum olarak çok yakında Marmaray ile kazlıçeşmede inip 5 dk yürüyorsunuz fiyat olarak da başka okulları daha pahalı fiyat çekecektir yine de sizin tercihiniz.
190 bin cok uçuk degilmi neredeyse %75 bursa yakın olmasina ragmen. Valla mezuna kalmak daha iyi gibi gelmeye başladı bana.

Ancak dikkat etmeniz gereken önemli bir nüans İngilizce. THY için konuşacak olursak sizi dynEd gibi sistemlerle dil seviyenizi ölçen sınavlara tabi tutuyor. Yazılı sınavların ardından sözlü mülakatlar da geliyor. Bu yüzden sürece başlamadan önce dil seviyenizi geliştirmeniz önemli. Ama genel olarak dil bariyerini aştıktan sonra bu meslek hem kariyer hem de hayat tecrübesi açısından oldukça tatmin edicidir. İşin içinde olan birisi olarak yazıyorum.
Örnek olarak: