walixi

Uzman
Merhaba, HP ProBook 440 G10 dizüstü bilgisayarım Wi-Fi ile ilgili sıkıntı yaşıyordum BIOS güncellemesi geldi bugün onu da yaptım ama hala Wi-Fi düzelmedi.

Hala sorun var işletim sistemi Windows 10 64 Bit Windows 11 yükseltsem düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam lisanslı değil windows bir sorun olur mu windows 11'e yükseltirken veriler falan gider mi?
kurulu programlar win11'de uyumsuzluk sorunu falan almaz değil mi?

Lisansdan sıkıntı olmaz. Yükseltirken verileri sakla derseniz bir sıkıntı olmaz ama çok düşük olasılıkla sıkıntı çıkabilir. Bu arada bir USB'niz var mı? Bilgisayarı yedeklemek için.
hocam var ama içerisinde hiçbir yyerde bulunmayacak bir daha kurulamayacak programlar var bir daha kurduramayaız onlar giderse.

Kurulu programlar Windows 11'de uyumsuzluk sorunu falan almaz değil mi?

Hocam var ama içerisinde hiçbir yyerde bulunmayacak bir daha kurulamayacak programlar var bir daha kurduramayaız onlar giderse.

Hiç kurulmayacak program derken. Kurulu programlar eski değilse ve güncelleme alıyorsa elbette açar. Olmadı özellikler kısmında uyumluluk diye seçenekten sanki Windows 8 gibi gösterme seçenekleri var.

Hiç kurulmayacak program derken. Kurulu programlar eski değilse ve güncelleme alıyorsa elbette açar. Olmadı özellikler kısmında uyumluluk diye seçenekten sanki Windows 8 gibi gösterme seçenekleri var.
hocam bunlar internetten bulunmayacak programlarmış birisinin gelip kurması gerekli imiş bir daha gelemezmiş falan win11 yaptığımızda sorun olabilir sanki.
Ama ethernet kablom var mesela ben o önceki driver sildim bu attığınız yerden tekrar yükledim ve bu sefer hiç yüklenmezse windows 10 onu kendi bulabilir mi sildiğimiz driver'ı şu an çok yavaş çalışıyor ama çalışıyor.

Hocam bunlar internetten bulunmayacak programlarmış birisinin gelip kurması gerekli imiş bir daha gelemezmiş falan Windows 11 yaptığımızda sorun olabilir sanki.
Ama Ethernet kablom var mesela ben o önceki driver sildim bu attığınız yerden tekrar yükledim ve bu sefer hiç yüklenmezse Windows 10 onu kendi bulabilir mi sildiğimiz Driver'ı şu an çok yavaş çalışıyor ama çalışıyor.

Evet Windows 10 tak çalıştır özelliğini desteklediğinden bulur ama bazen sıkıntı oluşabiliyor ama hiç risk almamak en büyük risk.

Hocam bunlar internetten bulunmayacak programlarmış birisinin gelip kurması gerekli imiş bir daha gelemezmiş falan Windows 11 yaptığımızda sorun olabilir sanki.
Ama Ethernet kablom var mesela ben o önceki driver sildim bu attığınız yerden tekrar yükledim ve bu sefer hiç yüklenmezse Windows 10 onu kendi bulabilir mi sildiğimiz Driver'ı şu an çok yavaş çalışıyor ama çalışıyor.

Yazmıyorsunuz sorununuz çözüldü mü?

Son düzenleme: