Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emre.ayaz

Gelişen
HP Victus 16-S0000 laptopa sahibim. Yaklaşık 15 gündür BIOS ve boot menüye erişim problemi yaşıyorum. F10 bastıktan sonra açılış ekranında donuyor. Flash bellek ile BIOS'u F30 sürümünden F31 sürümüne güncelledim. Windows+V ve Windows+B kombinasyonlu çözümleri denedim ancak sorun hâlâ devam ediyor. Bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mıdır?

ek_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HP Victus 16-S0000 laptopa sahibim. Yaklaşık 15 gündür BIOS ve boot menüye erişim problemi yaşıyorum. F10 bastıktan sonra açılış ekranında donuyor. Flash bellek ile BIOS'u F30 sürümünden F31 sürümüne güncelledim. Windows+V ve Windows+B kombinasyonlu çözümleri denedim ancak sorun hâlâ devam ediyor. Bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mıdır?

Eki Görüntüle 218509
buradaki C ve D çözümlerini deneyen oldu mu?

Eki Görüntüle 218509
Gece 4 sularında biosa eriştim. Geçici bir çözüm mü kalıcı çözüm mü bilmiyorum. HP sitesinden indirdiğim güncel biosu açtıktan sonra biosu flasha attım. daha sonra ssd söktüm, flashı taktım, windows+b basılı tutarak bilgisayarı açtım ve bios update başladı. bittikten sonra ssd takmadan denediğimde boot ve bios menülerine eriştim. Eğer sizde de sorun varsa ssd çıkarıp deneme yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 218509
buradaki C ve D çözümlerini deneyen oldu mu?

Eki Görüntüle 218509
Gece 4 sularında biosa eriştim. Geçici bir çözüm mü kalıcı çözüm mü bilmiyorum. HP sitesinden indirdiğim güncel biosu açtıktan sonra biosu flasha attım. daha sonra ssd söktüm, flashı taktım, windows+b basılı tutarak bilgisayarı açtım ve bios update başladı. bittikten sonra ssd takmadan denediğimde boot ve bios menülerine eriştim. Eğer sizde de sorun varsa ssd çıkarıp deneme yapabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    152,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Çözüm
HP Victus 16-S0000 laptopa sahibim. Yaklaşık 15 gündür BIOS ve boot menüye erişim problemi yaşıyorum. F10 bastıktan sonra açılış ekranında donuyor. Flash bellek ile BIOS'u F30 sürümünden F31 sürümüne güncelledim. Windows+v ve Windows+b kombinasyonlu çözümleri denedim ancak sorun hâlâ devam ediyor. Bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mıdır?

Eki Görüntüle 218509

Hocam BIOS'a SSD çıkarıp yeni BIOS kurup giriş sagladiginizi yazmissiniz ben de F. 30 BIOS sürümü kurulu bende ayni sorunu yaşiyorum. Yeni BIOS'a güncelledikten sonra SSD takip laptopu normal bir şekilde kullanabildiniz mi ve SSD taktiktan sonra BIOS'a girişinizde yine eskisi gibi bir donma vs oldu mu?