HP Victus 16-R0020NT laptopun şarjı çok hızlı bitiyor

L3wis

Çalışkan
HP Victus 16-R0020NT model laptopum var şarji 100 iken şarjdan çıkardım Eco modda her şey düşükte maksimum 1.30 saat dayandı sizce normal mi servise göndermeli miyim?

1 buçuk saat az bu cihaza göre. Her şeyin pil performansı için ayarlı olduğundan emin misiniz?
Bu sıkıntı aniden mı oldu yoksa başından beri böyle mi?

1 buçuk saat az bu cihaza göre. Her şeyin pil performansı için ayarlı olduğundan emin misiniz?

Ekran parlaklığı ve klavye ışığı parlaklığı fulldeydi sanırım sadece.
Kodlama için kullandım.

İlk aldığımda 3 saate kadar dayanıyordu.

13700H ve 70 WH pil var galiba. İşlemci zaten pil tasarrufu için çok iyi değil. Rgb açık ve ekran parlaklığı en yüksekte ise 3 saat normal. Ama 1 buçuk az. Cihaz kaç yıllık?

13700H ve 70 wh pil var galiba. İşlemci zaten pil tasarrufu için çok iyi değil. RGB açık ve ekran parlaklığı en yüksekte ise 3 saat normal. Ama 1 buçuk az. Cihaz kaç yıllık?

2 ay oldu alalı.

13700H ve 70 wh pil var galiba. İşlemci zaten pil tasarrufu için çok iyi değil. RGB açık ve ekran parlaklığı en yüksekte ise 3 saat normal. Ama 1 buçuk az. Cihaz kaç yıllık?

Her şey en düşükte 3 saat görmüştüm 1 buçuk saati ekran parlaklığı ve klavye ışığı fuldeyken gördüm.

90'lık olsa imkanı yok o kadar az götürmesinin. Ben yukarıda bir donanım tahmini yaptım ama isterseniz işlemci ve ekran kartını yazın söyleyelim size. Veya 16-R0020NT'dan sonra bir kod daha olacak onu söyleyin. Laptop kutusunda yazar. Bu daha garanti olur.

Geri
Yukarı Alt