AkutAykut

Çalışkan
Herkese merhaba. HP Victus 16-S0033NT model kodlu laptopum var. Halihazırda içerisinde 2x8 = 16 GB 5600MHz SK Hynix marka RAM var. Amazon'da bir RAM buldum ama özelliklerine baktığımda hem voltaj hem de ECC özelliği şu anki RAM'larinden farklı. Sizce uyum sorunu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. HP Victus 16-S0033NT model kodlu laptopum var. Halihazırda içerisinde 2x8 = 16 GB 5600MHz SK Hynix marka RAM var. Amazon'da bir RAM buldum ama özelliklerine baktığımda hem voltaj hem de ECC özelliği şu anki RAM'larinden farklı. Sizce uyum sorunu yaşar mıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Zaten mevcutta 2 slot RAM desteği sunmuyor mu? 64 GB 2 X 32 GB DDR5 SO-DIMM desteği sunuyor olarak gördüm ben. Bu durumda 2x16 GB RAM almanız gerek tercihe göre 2x32, Kingston ValueRAM 16GB 5600MT/s DDR5 Non-ECC CL46 SODIMM 1Rx8 KVR56S46BS8-16 bunu tercih edebilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkürler ancak bir sorum daha olacak. Satıcı kısımlarında İntros ve Lowell Teknolojiyi çok görüyorum sizce nasıllardır?

Cevaplarınız için teşekkürler ancak bir sorum daha olacak. Satıcı kısımlarında İntros ve Lowell Teknolojiyi çok görüyorum sizce nasıllardır?

İntros'un kendi sitesi var ve güvenilire benziyor. Lowell'da aynı ama onun şikayeti daha fazla gibi. İntros Lowell'a göre daha iyi bir tercih olabilir hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan satın alırsanız pek sorun olacağını zannetmem. Böyle garip bir mağazadan mouse almıştım zamanında adamlar ilgilenmedi. Amazon bize gönderin süreci biz yönetiriz dediler onlara gönderip iademi almıştım bir sorun durumunda. Önemli olan hangi pazarı tercih edeceğiniz.