Merhaba, 6 aydan fazla bir süredir HP Victus 16 serisini takip ediyorum ve kasım ayı içerisinde bir gaming laptop almaya karar verdim. Tek takip ettiğim marka olduğu için HP'nin cihazlarına bakıyorum. 5000 serisinin mantıklı olmadığı söyleniyor bu yüzden bütçemi de düşünerek 4070 serisine yöneldim. Amacım hem kütüphane hem de okulda kullanabileceğim kadar sessiz ve en az 4-5 yıl götürecek bir bilgisayar almak. (Lenovo IdeaPad bilgisayarımı 7 yıldır hem düşük istemli oyunlarda hem de günlük işlerde sorunsuz kullanıyorum. Sadece 1 kere servise gönderdim.)
4070'li Victus 16'larda hall sensor sorunu var mı? Victus 16 serisinden iyi ekranlı bir laptop bulabilir miyim? 5000 serisine yönelmeli miyim? Farklı markalara mı yönelmeliyim? Isınmayan bir laptopta plastik kasanın dezavantajı nedir? Gaming laptopta kullanım ömrünü belirleyen etkenler nedir?
4070'li Victus 16'larda hall sensor sorunu var mı? Victus 16 serisinden iyi ekranlı bir laptop bulabilir miyim? 5000 serisine yönelmeli miyim? Farklı markalara mı yönelmeliyim? Isınmayan bir laptopta plastik kasanın dezavantajı nedir? Gaming laptopta kullanım ömrünü belirleyen etkenler nedir?