Snifna

Gelişen
Arkadaşlar uzun süredir laptop araştırıyorum bir çok laptopta kronik sorunlar olduğunu gördüm. Lenovo LOQ veya HP Victus 16'lara bakamıyorum ikisinin de kendince kronik sorunları var birde alırken taksit seçenekleri ve satıcının zart zurt markalar olmasını istemiyorum. Bu yüzden bu iki ürünü buldum sizce hangisi daha iyidir? Bir de bu laptopların ekran kartları kaç watt bilen varsa söylerse sevinirim. Bu ikisinden birini kesin alacağım. Düşüncelerinizi bekliyorum. Bu laptopların göze batan kronik sorunları yok biliyorum.

Acer Nitro V 15 ANV15-51 Intel Core i5 13420H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Gaming Bilgisayar NH.QNBEY.004

HP Victus Gaming 15-FB3013NT AMD Ryzen 5 8645HS 16GB 512GB RTX4050 Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar B82WGEA

HP Victus 15 cihazlar alınmaz. Menteşe çatlaması, ısınmadan kaynaklı kasa çatlaması ve aşırı ısınma mevcut.
Acer nitro v15 serisi cihazlar da tercih edilmez, ekran ışık sızması, düşük gpu watt değerleri var. Bu da ısınıyor.

Bütçe nedir?

HP Victus 15 cihazlar alınmaz. Menteşe çatlaması, ısınmadan kaynaklı kasa çatlaması ve aşırı ısınma mevcut.
Acer nitro v15 serisi cihazlar da tercih edilmez, ekran ışık sızması, düşük gpu watt değerleri var. Bu da ısınıyor.

Bütçe nedir?
Maksimum 35.000 TL. Bunlardan başka seçenek yok gibi bir şey kaç gündür araştırıyorum.

Maksimum 35.000 TL. Bunlardan başka seçenek yok gibi bir şey kaç gündür araştırıyorum.

Eğer bütçe 1K daha zorlayabilirseniz, bunu öneririm. Bütçedeki kronik olmayan bir cihaz. İleride RAM upgrade yaparak kullanırsınız. Sorunlu olup donanım olarak dolu olmasındansa, kronik olmayıp donanım eksikliğini sonradan doldurmayı tercih ederim.

Victus alınmaz, Hall sensör sorunu var. V15’i tavsiye etmem, soğutması rezil bir seri. AN515-58-51B4’ü tavsiye ederim; bu bütçede 140W GPU’su olan başka bir laptop bulamazsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Victus alınmaz, Hall sensör sorunu var. V15’i tavsiye etmem, soğutması rezil bir seri. AN515-58-51B4’ü tavsiye ederim; bu bütçede 140W GPU’su olan başka bir laptop bulamazsınız.
15 serilerinde yaşayan pek yok. Ama HP alınmaz, orada haklısınız.

V15 serisi yanlış bilmiyorsam Acer Aspire kasası-anakartını kullanıyor soğutma ve performans olarak başarılı değil. Üstteki arkadaşın attığı Acer Nitro model en sağlıklısı olacaktır.