Hocam stokta gözüküyor bunun RAM'ini nasıl takabiliyoruz garantisi bozuluyor mu?Gayet iyi laptop. Stok kalmama ihtimali olabilir ama.
Hocam stokta gözüküyor bunun RAM'ini nasıl takabiliyoruz garantisi bozuluyor mu?Gayet iyi laptop. Stok kalmama ihtimali olabilir ama.
Teknik servis yerine siz kendiniz takarsanız evet.Hocam stokta gözüküyor bunun RAM'ini nasıl takabiliyoruz garantisi bozuluyor mu?
Yeni Victus serileri nasıl hocam? Aslında tam aradığım donanım Ryzen AI 7 350 ve RTX 5050 idi. 2025 model yeni seri. Acaba sensör sorunu çözülmüş müdür? HP dışında adam akıllı f/p marka yok.15 serilerinde yaşayan pek yok. Ama HP alınmaz, orada haklısınız.
Ben hâlen ucuz etin yahnisi modundayım. Ben üstünde HP logosu olan hiçbir cihazı artık öneremiyorum.Yeni Victus serileri nasıl hocam? Aslında tam aradığım donanım Ryzen AI 7 350 ve RTX 5050 idi. 2025 model yeni seri. Acaba sensör sorunu çözülmüş müdür? HP dışında adam akıllı f/p marka yok.
Hocam HDMI üzerinden harici monitöre çıkış verip laptopun ekranını kapatırsak sensör sorunu çözülmüş olur mu? Ben normalde de laptopu televizyona bağlayıp o şekilde masaüstü gibi kullanıyorum.Ben hâlen ucuz etin yahnisi modundayım. Ben üstünde HP logosu olan hiçbir cihazı artık öneremiyorum.